Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raiffeisen Bank scade dobanda pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Antena3 Antena3,
Raiffeisen Bank scade dobanda pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a anuntat scaderea dobanzii pentru clientii institutiei bancare cu credite in franci elvetieni, cu cinci luni inainte de termenele contractuale, ca masura de sprijin in contextul aprecierii. continuă pe Antena3

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a luat decizia de a reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

A treia banca reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

A treia banca prezenta pe piata din Romania care reduce dobanda pentru creditele contractate in franci elvetieni este Raiifeisen Bank. Insitutia a anuntat, prin intermediul unui comunicat emis miercuri dimineata, ca reseteaza anticipat cu 5 luni dobanda, potrivit ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Dupa OTP si Volksbank, Raiffeisen recalculeaza ratele clientilor imprumutati in franci, incorporand ultima decizie a Bancii Elvetiei. Rata medie coboara de la 410 chf la 395 chf

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%. Banca oera recalculari ale dobanzii de doua ori pe an, urmatoarea urmand sa aiba loc in iulie. Recalcularea dobanzii va fi intra in vigoare de vineri, 23 ianuarie, au anuntat oficialii bancii intr-un comunicat difuzat miercuri. Am hotarat sa scadem dobanda la aceste credite acum, desi termenul de resetare era la 30 iunie 2015, pentru ca nivelul ratelor lunare sa nu fie atat de afectat de majorarea cursului CHF. Este inca o modalitate a noastra de a sustine clientii in aceasta perioada dificila. Cea mai eficienta modalitate de a sprijini clientii care au dificultati de plata a ratelor ramane insa restructurarea creditului, pe care o oferim de la caz la caz, inca din 2009, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail Banking, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank reseteaza anticipat dobanda la creditele in franci elvetieni, scazand-o cu 0,5%

Raiffeisen Bank anunta ca va reduce, de vineri, dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de banca centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Clientii cu credite in franci cer Guvernului si Parlamentului transformarea imprumuturilor in valuta in lei, in anumite conditii

Clientii cu credite in franci elvetieni solicita Guvernului si Parlamentului adoptarea de urgenta a unui act normativ prin care bancile sa converteasca in lei creditele in valuta la cursul de schimb de la momentul acordarii plus maxim 20%, la o dobanda similara si fara garantii suplimentare, scrie Mediafax. Grupul Clientilor cu Credite in CHF, constituit pe reteaua de socializare Facebook, care a reunit pana la ora transmiterii stirii circa 8. 800 de membri, a depus marti prin reprezentantii sai o cerere la Guvern, Camera Deputatilor si Senat, prin care propune spre dezbatere si adoptare in regim de urgenta, de maxim doua saptamani, un text de initiativa legislativa pentru rezolvarea situatiei generate de aprecierea cursului valutar pentru francul elvetian si euro.

Guvernul analizeaza extinderea Electoratei pentru romanii cu credite in franci: venituri nete sub 2.500 de lei si reducerea ratei cu 50%

Modificarea Ordonantei referitoare la restructurarea creditelor prin majorarea plafonului privind venitul de la 2. 200 lei brut pe luna la 2. 500 lei net pe luna si a procentului de reducere a ratei de la 35% la 50% este una dintre solutiile analizate la sfarsitul saptamanii trecute de conducerea Bancii Nationale a Romaniei si ministrul Finantelor pentru romanii cu credite in franci elvetieni, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

Manolescu: vom analiza miercuri extinderea Electoratei pentru creditele in franci

Deputatii din Comisia Buget-Finante vor analiza miercuri prevederile Electoratei, impreuna cu reprezentanti ai BNR, vizand extinderea aplicarii programului pentru clientii cu creditele in franci elvetieni, a declarat secretarul de stat in Ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )