Libnet.ro
UNICEF

23:00

A treia banca reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

România Liberă România Liberă,
A treia banca reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

A treia banca prezenta pe piata din Romania care reduce dobanda pentru creditele contractate in franci elvetieni este Raiifeisen Bank. Insitutia a anuntat, prin intermediul unui comunicat emis miercuri dimineata, ca reseteaza anticipat cu 5 luni dobanda, potrivit ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%. continuă pe România Liberă

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a luat decizia de a reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Manolescu: Comisia Buget-Finante va discuta miercuri aplicarea Electoratei pentru creditele in franci elvetieni

Deputatii din Comisia Buget-Finante vor analiza miercuri prevederile Electoratei, impreuna cu reprezentanti ai BNR, vizand extinderea aplicarii programului pentru clientii cu creditele in franci elvetieni, a declarat Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Raiffeisen Bank reseteaza anticipat dobanda la creditele in franci elvetieni, scazand-o cu 0,5%

Raiffeisen Bank anunta ca va reduce, de vineri, dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de banca centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Stolojan la RFI, despre creditele in franci elvetieni : Trebuie gasita o solutie colectiva, daca bancile nu relaxeaza conditiile pentru debitori

Europarlamentarul Theodor Stolojan PNL) spune la RFI ca discursul ministrului Finantelor despre romanii cu credite in franci elvetieni a fost de o aroganta incredibila. Fostul prim-ministru declara ca solutia nu poate fi decat individuala, dar daca bancile nu relaxeaza conditiile, Guvernul si BNR trebuie sa gaseasca o solutie colectiva.

Polonia vrea ca bancile sa adopte dobanzi negative pentru creditele in franci elvetieni

Guvernul din Polonia a propus bancilor de pe piata locala sa adopte dobanzi negative pentru creditele ipotecare in franci, pentru a-i ajuta pe cei 500. 000 de polonezi imprumutati in moneda elvetiana si care au fost afectati de aprecierea record a.

Business report: Cine i-a impins pe romani spre creditele in franci elvetieni; Autostrada Comarnic - Brasov: Lista favorizarilor financiare pe care urmeaza sa le primeasca constructorul; Creste dolarul. Merita sa economisim din nou in USD?

Ce se va intampla cu pretul petrolului in a doua jumatate a anului. Agentia Internationala pentru Energie a estimat ca pretul petrolului va incepe sa urce in a doua jumatate a anului, pe fondul incetinirii ritmului de crestere a productiei in statele din afara OPEC. Fondurile de pensii private care au adus cei mai multi bani cotizantilor. Topul randamentelor. ING, Alico si Generali au fost cei mai eficienti administratori de fonduri de pensii in perioada dintre lansarea sistemului privat in 2008 si sfarsitul anului 2014.

Dupa OTP si Volksbank, Raiffeisen recalculeaza ratele clientilor imprumutati in franci, incorporand ultima decizie a Bancii Elvetiei. Rata medie coboara de la 410 chf la 395 chf

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%. Banca oera recalculari ale dobanzii de doua ori pe an, urmatoarea urmand sa aiba loc in iulie. Recalcularea dobanzii va fi intra in vigoare de vineri, 23 ianuarie, au anuntat oficialii bancii intr-un comunicat difuzat miercuri. Am hotarat sa scadem dobanda la aceste credite acum, desi termenul de resetare era la 30 iunie 2015, pentru ca nivelul ratelor lunare sa nu fie atat de afectat de majorarea cursului CHF. Este inca o modalitate a noastra de a sustine clientii in aceasta perioada dificila. Cea mai eficienta modalitate de a sprijini clientii care au dificultati de plata a ratelor ramane insa restructurarea creditului, pe care o oferim de la caz la caz, inca din 2009, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail Banking, Raiffeisen Bank.

Ratele la creditele in franci elvetieni pot scadea cu pana la 240 de lei, daca Parlamentul adopta modificarile propuse de Guvern la Electorata

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a afirmat, miercuri, ca rata lunara a celor care au credite ipotecare in franci elvetieni s-ar putea reduce cu pana la 240 de lei, in functie de veniturile fiecarui client,.

ANALIZA Cine i-a impins pe romani spre creditele in franci elvetieni

Banca Nationala a Romaniei, bancile comerciale, debitorii, care care au luat credite in franci elvetieni din lipsa de educatie financiara, dar si Guvernul si Parlamentul, care au taraganat adoptarea unor proiecte de acte normative sunt principalii vinovati pentru problemele cauzate de deprecierea puternica a leului in raport cu francul elvetian.

Manolescu: vom analiza miercuri extinderea Electoratei pentru creditele in franci

Deputatii din Comisia Buget-Finante vor analiza miercuri prevederile Electoratei, impreuna cu reprezentanti ai BNR, vizand extinderea aplicarii programului pentru clientii cu creditele in franci elvetieni, a declarat secretarul de stat in Ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )