Libnet.ro
UNICEF

14:45

Raiffeisen premiaza cele mai bune proiecte comunitare: 10 finantari de cate 10.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Raiffeisen premiaza cele mai bune proiecte comunitare: 10 finantari de cate 10.000 de euro

Raiffeisen lanseaza la 1 iuliecea de-a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati, concursul online de proiecte comunitare prin care se ofera 10 premii constand in finantari de cate 10. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Meixu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale

Chinezii s-au descurcat tot mai bine in ultimii ani la furnizattelefoane de top. Unul dintre cele asteptate anul acesta este Meizu MX5 si acestea sunt primele imagini neoficiale cu acesta. Meizu MX4 a fost un telefon impresionant in 2014, doar ca ecranul avea o tenta galbena pe paginile din browser si in anumite aplicatii. De [] Meixu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Meizu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale

Chinezii s-au descurcat tot mai bine in ultimii ani la furnizattelefoane de top. Unul dintre cele asteptate anul acesta este Meizu MX5 si acestea sunt primele imagini neoficiale cu acesta. Meizu MX4 a fost un telefon impresionant in 2014, doar ca ecranul avea o tenta galbena pe paginile din browser si in anumite aplicatii. De [] Meizu MX5 apare in cele mai bune imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Wimbledon 2015: Draga Pete. Sau cele mai bune sfaturi despre tenis si despre viata, de la unul dintre cei mai buni din toate timpurile

Leii nu au nevoie sa raga pentru a se face intelesi. E o expresie care i se potriveste foarte bine lui Pete Sampras, un campion care a stiut intotdeauna sa-si pretuiasca tacerea in timpul carierei sale. Pete, o prezenta cum altfel decat discreta in lumea tenisului post-retragere, e semnatarul unui text minunat, publicat aseara in Players Tribune.

Locurile din lume unde mersul pe doua roti este o placere: cele mai bune orase pentru biciclisti in 2015

Firma Copenhagenize Design Company realizeaza o data la cativa ani un clasament al oraselor lumii unde infrastructura este prietenoasa cu biciclistii. Analiza pentru 2015 a trecut in revista 122 de orase din toata lumea, iar in top 20 se regasesc in mare parte locatii din Europa.

Salina Turda, inclusa de CNN in topul celor mai impresionante proiecte de reamenajare a unei foste cariere de sare

Romania ocupa un loc in clasamentul celor mai interesante destinatii turistice din lume. Publicatia CNN a clasificat Salina Turda, din judetul Cluj, drept unul dintre cele mai interesante proiecte de reamenajare a.

Viitoarele telefoane Samsung vor avea baterii mult mai bune

Samsung a folosit o baterie destul de mica in Galaxy S6, dar cu noua tehnologie pe care a dezvoltat-o un acumulator similar ar putea stoca o cantitate dubla de energie. in prezent, acumulatorii din gadgeturi sunt litiu-ion sau litiu-polimer si cu cat este mai mare bateria, cu atat este mai mare autonomia. Daca vrei un [] Viitoarele telefoane Samsung vor avea baterii mult mai bune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudate si absurde legi. Risti sa faci inchisoare daca nu STII ASTA!

Daca te crezi un geniu, sau ai impresia ca le stii pe toate, lista de mai jos cu lucruri interzise iti va spulbera orice asteptare. Potrivit descopera. ro, daca in Elvetia este illegal sa trantesti portiera.

Membrii uneia din cele mai temute trupe de interlopi, condamnati la ani grei de inchisoare. Liderul, achitat intr-o prima faza, a primit sase ani si patru luni

O judecatoare de la Tribunalul Timis a emis prima sentinta in dosarul clanului Torj. Printre cei mai temuti interlopi din Banat, membrii gruparii Torj au primit ani grei de inchisoare, inclusiv liderul trupei de interlopi, Lucian Torj, achitat itr-o prima faza a fost condamnat dupa rejudecare la sase ani si patru luni. Sentinta nu este definitiva.

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )