Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a cerut, sambata, demisia actualului ministru Tudorel Toader, dupa ce Parchetul General a publicat lista cu documentele pe care Augustin Lazar trebuia sa le depuna in 2016 pentru sustinerea candidaturii sale. continuă pe Wall-Street Ro

Raluca Pruna cere demisia lui Toader

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, solicita public demisia ministrului Tudorel Toader, dupa ce Ministerul Public a prezentat scrisoarea trimisa de ea, in 2016, pentru declansarea procedurii de selectie a procurorului general, din care reiese ce trebuia sa cuprinda dosarul de candidat trimis la MJ: CV si scrisoare de intentie.

VIDEO Mesaje impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, proiectate pe cladirea Facultatii de Drept de la Iasi. I s-a cerut demisia

Un protest inedit a avut loc sambata seara in fata Universitatii Al. Cuza din Iasi. Mai multe mesaje care l-au vizat de ministrul Tudore Toader au fost proiectate pe cladirea celei mai vechi universitati din tara.

VIDEO Mesaje impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, proiectate pe cladirea Facultatii de Drept de la Iasi

Un protest inedit a avut loc sambata seara in fata Universitatii Al. Cuza din Iasi. Mai multe mesaje care l-au vizat de ministrul Tudore Toader au fost proiectate pe cladirea celei mai vechi universitati din tara.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla Un ministru de nota patru urmeaza sa primeasca miercuri votul in plenul Camerei Deputatilor. Marti, initiatorii au prezentat o evaluare care contine 20 de puncte, tot atatea cate sunt si in documentele prin care Tudorel.

VIDEO Mesaje mpotriva lui Tudorel Toader, proiectate pe fatada Facultatii de Drept din Iasi

Mesaje prin care se cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, din functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi, au fost proiectate cu laser, sambata seara, pe fatada Facultatii de Drept din oras, relateaza Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la volanul unui SUV de la SRI. De ce se afla autoturismul in posesia oficialului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, se deplaseaza cu un autoturism VW Touareg, care a fost transmis fara plata, in 2016, de Serviciul Roman de Informatii catre Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, a carei rector suspendat este.

Scenariu bomba pe scena politica: Carmen Dan, ministru al Justitiei. Tudorel Toader, remaniat pentru ca nu a dat OUG privind amnistia

Deputatul PNL, Gigel Stirbu, lanseaza o teorie soc privind intentiile pe care le are PSD cu ocazia remanierii guvernamentale. Astfel, Tudorel Toader ar urma sa fie inlcouit din fruntea Ministerului Justitiei cu ac.

Augustin Lazar prezinta noi documente in razboiul din justitiei. Tudorel Toader pastreaza tacerea dupa ce a fost prins cu minciuna

Procurorul general Augustin Lazar a publicat sambata noi documente care atesta ca Tudorel Toader a mintit sau manipulat opinia publica prin raportul prin care a cerut revocarea sa. Pe pagina Ministerului.

Pruna cere demisia lui Toader: L-am invitat public sa si clarifice acuzatiile. A tacut. A preferat sa minta o natiune ntreaga

Raluca Pruna, ministru al Justitiei in 2016, cand a fost numit Augustin Lazar, cere public demisiea lui Tudorel Toader, pe care il acuza ca a mintit o natiune intreaga cand a cerut revocarea procurorului general.

Eugen Tomac: PMP cere demisia lui Tudorel Toader. Guvernul s-a compromis si trebuie inlocuit (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut, intr-o conferinta de presa, demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru felul in care a actionat in scandalul privind revocarea procurorului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )