Libnet.ro
UNICEF

06:30

Raluca Pruna: Sper ca actuala procedura pentru sefia DNA sa fie serioasa si nu scoate nimeni iepurasul din joben / Atacul lui Tudorel Toader ma onoreaza

Hotnews Hotnews,
 Raluca Pruna: Sper ca actuala procedura pentru sefia DNA sa fie serioasa si nu scoate nimeni iepurasul din joben / Atacul lui Tudorel Toader ma onoreaza

Fostul ministru al Justitiei in Cabinetul Ciolos, Raluca Pruna, spune ca este onorata de atacul lansat de Tudorel Toader referitor la numirile la sefia DNA, precizand ca in timpul mandatului ei a respectat procedura legala de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Directiei. Pruna mai spune ca spera ca actuala procedura de selectie nu este o gluma si nimeni nu va scoate iepurasul din joben. continuă pe Hotnews

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

Cel de-al doilea candidat pentru sefia DNA, procurorul care s-a ocupat de cazul Elodia

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, a venit luni la sediul Ministerului Justitiei pentru a-si depune dosarul de candidatura la sefia DNA, scrie G4Media.

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

Cine este Florentina Mirica, primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura, in ultima zi de inscriere la concursul pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, este Florentina Mirica. Florentina Mirica este cunoscuta ca fiind o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )