Libnet.ro
UNICEF

23:00

Raluca Turcan, acuzata ca a trecut prin patul sefilor pentru functie. Dezvaluiri soc facute de Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Raluca Turcan, acuzata ca a trecut prin patul sefilor pentru functie. Dezvaluiri soc facute de Ludovic Orban

Se spune ca in razboi si in dragoste nimic nu este imposibil, expresia fiind valabila si in politica romaneasca. Raluca Turcan, acuzata ca a trecut prin patul sefilor pentru functie Un exemplu edificator, cel putin in ceea ce priveste politica din Romania, ar putea fi relatia dintre cei doi actuali lideri, importanti, din interiorul PNL, . continuă pe Playtech

RALUCA TURCAN: Am intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de UE

Vicepremierul Raluca Turcan anunta, marti seara, ca s-a intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de Uniunea Europeana.

CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a picat Guvernul. Aia e fata de Popa Prostu

Cristian Tudor Popescu a reactionat intr-un mod foarte efervescent, dupa anuntul ca motiunea de cenzura a trecut si Guvernul condus de Ludovic Orban a picat. in acest sens, gazetarul a lansat un nou atac la adresa Ralucai Turcan, intr-o interventie televizata, in aceasta dupa-amiaza de miercuri. CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a .

Raluca Turcan, dupa motiunea de cenzura: Am reusit sa ducem la capat multe din masurile promise. PNL continua sa lupte

Raluca Turcan a declarat, dupa ce motiunea de cenzura a trecut si Guvernul Orban a fost demis, ca in aceste trei luni de guvernare au reusit sa indeplineasca multe promisiuni, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD.

RALUCA TURCAN: Parlamentul a dat astazi 261 voturi nu impotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Parlamentul a dat 261 voturi nu impotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentica pentru alesii locali. Turcan afirma ca urmeaza alegeri locale si parlamentare, iar romanii trebuie sa decida cum doresc sa fie condusa Romania: cu franele trase, ca pe vremea guvernarii PSD, sau cu pedala de acceleratie apasata pana la capat?.

RALUCA TURCAN: Tara este pe maini bune si vom continua depesedizarea

Vicepremierul demis Raluca Turcan afirma ca depesedizarea va continua si ca Guvernul si-a facut datoria adoptand ordonante de urgenta. Ea spune ca PNL va merge spre anticipate. Parlamentarii PNL vor fi prezenti la votul de investire a urmatoarelor guverne, dar se vor abtine de la vot, ca sa putem ajunge la alegeri anticipate si sa scapam tara de PSD, sustine Turcan.

Raluca Turcan promite ca depesedizarea Romaniei va continua

Vicepremierul demis Raluca Turcan afirma ca depesedizarea va continua si ca Guvernul si-a facut da.

Raluca Turcan (PNL): in cele 3 luni de guvernare, am reusit sa ducem la capat multe dintre masurile promise, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD

PNL a reusit sa duca la capat multe dintre masurile promise, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD, a afirmat Raluca Turcan, vicepremier in cabinetul de ministri demis miercuri.

Guvernul va aproba prin OUG masuri pentru organizarea recensamantului agricol si al populatiei

Guvernul va aproba prin doua ordonante de urgenta masuri privind organizarea recensamintelor pentru 2020-2021, cel agricol si al populatiei, de catre Institutul National de Statistica, dupa ce premierul a acceptat introducerea pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Executiv a celor doua proiecte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )