Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului: Nu mai are bani de pensii

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului: Nu mai are bani de pensii

Liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Raluca Turcan, acuza Guvernul Tudose ca va conduce tara intr-o criza similara celei din 2009, deficitul bugetar se adanceste, iar oamenii sunt indusi in. continuă pe Antena3

Dragnea, atac DUR la adresa ambasadorului SUA, dupa ce acesta a criticat modificarile aduse legilor justitiei

Liviu Dragnea critica interventia Ambasadei SUA in politica romaneasca. Seful PSD a reactionat dur dupa declaratiile ambasadorului Hans Klemm, care si-a exprimat ingrijorarea cu privire la.

Raluca Turcan, noua sefa a deputatilor liberali. Iulian Dumitrescu, noul lider de grup al senatorilor PNL, dupa ce a castigat in fata Alinei Gorghiu

Alina Gorghiu a pierdut cursa pentru sefia grupului senatorilor liberali, in fata lui Iulian Dumitrescu, un apropiat al presedintelui PNL Ludovic Orban. La Camera Deputatilor, noul lider de grup va fi Raluca Turcan, informeaza Agerpres.

Raluca Turcan:Tudose este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie /Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar!

Primvicepresedintele liberal Raluca Turcan a acuzat miercuri ca premierul Tudose este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie, spunand ca Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar.

A aflat ca sotul sau mai are 15 luni de trait. Decizia radicala luata de femeie pentru ultimele lor momente impreuna

A aflat ca sotul sau mai are doar 15 luni de trait, dupa ce a fost diagnosticat cu glioblastom, o tumoare cerebrala maligna extrem de agresiva, asa ca a luat o decizie radicala. Pentru a petrece si a avea.

Romanii trebuie sa stie: PSD nu mai are bani de pensii si salarii si se imprumuta de la banci. Citu: Dragnea sa raspunda personal pentru colapsul Romaniei

Guvernul PSD indreapta tara spre colaps, avertizeaza vicepresedintele PNL. Florin Citu atrage atentia ca Guvernul Dragnea-Tudose nu mai are bani de pensii si salarii si se imprumuta de la.

Guvernul PSD nu mai are bani de pensii si salarii si le plateste pentru ca se imprumuta de la banci

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca Executivul condus de Mihai Tudose nu mai are bani de pensii si salarii, dar le plateste inca pentru ca se imprumuta de la banci pentru a acoperi diferenta, subliniind ca taxa pe care Dragnea si PSD o vor impune sectorului financiar-bancar se va reflecta in pretul pe care statul il va plati pentru imprumuturile pe care le ia.

Dana Girbovan, atac la adresa procurorului general: Este prima data cand aud ca DNA are ca obiect de activitatea anchetarea magistratilor

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, a lansat un atac dur la adresa procurorului general Augustin Lazar in legatura cu nemultumirea acestuia ca DNA nu va mai.

Nastase, atac DUR la adresa Mariei Sharapova: Daca uneia care s-a drogat ii dai dreptul sa joace, atunci mie...

Ilie Nastase a vorbit despre primul meci de la US Open, in urma caruia Simona Halep a pierdut in fata Mariei Sharapova cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. Fostul sportiv a atacat-o pe rusoaica, dar si Federatia In.

Liviu Dragnea, atac dur in scandalul din Justitie: Ambasadorii or sa ne interzica sa gandim

Liviu Dragnea raspunde dur criticilor venite din partea ambasadorului SUA in scandalul modificarii Legilor Justitiei. Dragnea spune ca este ingrijorat de faptul ca ambasadorii unor tari.

PMP nu mai are reprezentant in conducerea Camerei Deputatilor, locul revine minoritatilor, potrivit algoritmului. Tomac: PSD a trecut la executare

Partidul Miscarea Populara nu va mai avea reprezentant in cadrul biroului permanent al Camerei Deputatilor in aceasta sesiune ordinara, asa cum s-a intamplat in sesiunea trecuta, iar deputatul Eugen Tomac a acuzat ca s-a incalcat flagrant algoritmul politic si ca PSD a trecut la executare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )