Libnet.ro
UNICEF

16:00

Raluca Turcan, aviz favorabil la Ministerul Muncii: Romania creste impreuna cu copiii ei. Alocatiile se vor dubla pana in 2022

B1 B1,
Raluca Turcan, aviz favorabil la Ministerul Muncii: Romania creste impreuna cu copiii ei. Alocatiile se vor dubla pana in 2022

Raluca Turcan a fost votata favorabil la Ministerul Muncii, cu 24 de voturi pentru si 16 impotriva. Ministru al MunciisiProtectieiSociale inGuvernul Citu, ea adeclarat ca. continuă pe B1

Raluca Turcan: Orice crestere de venituri trebuie sa fie sustenabila, nu artificiala, altfel tot oamenii vor suferi. Nu are nimeni interesul sa ia cu o mana si sa dea cu doua (VIDEO)

Raluca Turcan, lider in Partidul National Liberal, a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea comisiei parlamentare de specialitate pentru a deveni noul ministru al Muncii. Aceasta a obtinut 24 de voturi.

Raluca Turcan, mesaj important pentru copii in timpul audierilor

Raluca Turcan, propunerea PNL pentru functia de ministru al Muncii, a transmis, miercuri, un mesaj pentru copii, in timpul audierilor. Alocatiile pentru copii vor ajunge, in anul 2022, la o suma care sa garanteze dublarea nivelului actual.

Bogdan Gheorghiu, aviz favorabil pentru Ministerul Culturii: ICR-ul trebuie reformat. Si-a uitat menirea pentru care a fost infiintat

Bogdan Gheorghiu a primit aviz favorabil, miercuri,pentru portofoliul Culturii,in comisiile de specialitate ale Parlamentului. in timpul audierii, acesta a declarat ca are in vedere reformareaIns.

Virgil Popescu (PNL), aviz favorabil in Parlament pentru a fi ministrul Energiei: Am vrut neaparat sa stie colegii ca am respectat promisiunile facute la prima audiere (VIDEO)

Liberalul Virgil Popescu a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate pentru a fi ministrul Energiei in Guvernul Citu. Acesta a obtinut 31 de voturi pentru si 18.

Gabriela Firea, despre Raluca Turcan, singura femeie ministru in cabinetul Citu: Si inghesuita in spate si trimisa la Munca

Senatoarea PSD Gabriela Firea si-a inceput discursul in plenul reunit de miercuri cu o remarca si anume ca in Cabinetul Citu exista o singura femeie ministru, Raluca Turcan.

PNL a aprobat lista ministrilor propusi pentru Guvernul Citu: Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil Popescu, Bogdan Aurescu si Bogdan Gheorghiu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat lista de ministri propusi de PNL pentru alcatuirea viitorului Guvern. Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil.

Un istoric al femeilor ministri din ultimii 31 de ani Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90

Una dintre criticile aduse Guvernului Citu este ignorarea femeilor la formarea cabinetului de ministri. Doar o femeie se afla intre cei 21 de membri ai Guvernului- Raluca Turcan PNL), propusa la Ministerul Muncii. Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90. Abia dupa anul 2000, principiul egalitatii de sanse a castigat mai multa importanta, iar femeile au fost luate in considerare la formarea guvernelor. Dupa 2000, au mai existat doua Guverne cu o singura femeie ministru: Guvernul Tariceanu 2 si Guvernul Ungureanu. HotNews. ro face un scurt istoric al femeilor din guvernele Romaniei din decembrie 1989 pana in prezent. Vezi in ce guverne s-au aflat cele mai multe femei si in ce guverne nu au existat deloc ministri femei.

Ministerul Educatiei risca sa ramana vaduv. Fug multi de el, ca dracu de tamaie! Au ramas Monica Anisie, Sorin Cimpeanu si Raluca Turcan

Desi se auzise ca Ministerul Educatiei va fi preluat de USR PLUS, pana la urma pisica moarta a fost aruncata in curtea PNL. Conform unor informatii de culise, cei curtati de USR PLUS sa preia acest minister, printre care Mircea Miclea, Daniel Funeriu, Daniel David, au refuzat categoric. S-a creat impresia ca din acest minister pleci doar cu picioarele inainte!.

Ministerul Muncii anunta ca alocatiile vor creste cu 20% la inceputul anului viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului. Pentru cresterea pensiilor am spus foarte clar ca avem in vedere o crestere care sa acopere 100% rata inflatiei si 50% din castigul salarial mediu brut pe economie. Acest lucru constituie baza de plecare in discutiile cu ceilalti parteneri,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )