Libnet.ro
UNICEF

13:15

RALUCA TURCAN: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca practicile ticaloase ale PSD din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in Parlament. Liderul deputatilor PNL: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca practicile ticaloase ale PSD din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare.

Raluca Turcan: Liderii PSD mimeaza activitatea parlamentara si blocheaza dezbaterea OUG 114

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, acuza PSD ca a acceptat de ochii lumii convocarea sesiunii extraordinare si mimeaza activitatea parlamentara in timp ce, de fapt, blocheaza comisiile care urmau sa dezbata marti OUG 1142018, ordonanta care a afectat sectoare vitale din economia romaneasca.

RALUCA TURCAN: Singura delimitare autentica de PSD este sustinerea motiunii de cenzura

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, considera ca partidele care vor sa se delimiteze in mod real de PSD trebuie sa sustina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

PNL acuza PSD ca ca blocheaza votarea OUG 114. Raluca Turcan: Aceasta ordonanta a pus la pamant sectoare vitale din economia romaneasca

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii acuza pe PSD-isti cablocheazavotarea OUG 1142018 in plenul de miercuri, ordonanta care a pus la pamant sectoare vitale din economia.

PNL acuza PSD ca blocheaza votarea OUG 114. Raluca Turcan: Aceasta ordonanta a pus la pamant sectoare vitale din economia romaneasca

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii acuza pe PSD-isti cablocheazavotarea OUG 1142018 in plenul de miercuri, ordonanta care a pus la pamant sectoare vitale din economia.

Proiectul care prevedea amnistia si gratierea, RESPINS de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Recursul compensatoriu, amanat

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost respins, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Proiectul a fost initiat in 2017 de Florin Iordache si adoptat tacit de Senat in toamna.

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei si gratierii, depusa din 2017 in Parlament, a fost respinsa, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, cu un vot in unanimitate.

Conducerea Camerei Deputatilor aproba, luni, convocarea sesiunii extraordinare ceruta de Opozitie

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, luni, de la ora 12:30, pentru a aproba solicitarea Opozitie privind convocarea unei sesiuni extraordinare in perioada 26-30 august, in care sa se abroge Legea recursului comensatoriu, OUG 114 dar si abrogarea OUG 51, scrie Mediafax.

Conducerea Camerei Deputatilor aproba, luni, convocarea sesiunii extraordinare

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, luni, de la ora 12:30, pentru a aproba solici.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins legea privind amnistia si gratierea

Deputatii din Comisia juridica a camerei inferioare a Parlamentului au adoptat marti, in unanimitate, raportul de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Camera Deputatilor va fi convocata intr-o sesiune extraordinara in 26-28 august.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )