Libnet.ro
UNICEF

09:00

RALUCA TURCAN: Am convingerea ca vom opri aceasta motiune de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Am convingerea ca vom opri aceasta motiune de cenzura

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirma ca liderii liberali sunt in situatia in care isi ocupa cu negocieri pe tema motiunii de cenzura timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sambata, la Sibiu, ca liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri motiunea de cenzura, demers pe care l-a catalogat drept ticalos si care nu are nimic de-a face cu romanii. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Ne ocupam timpul pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni cu negocierea blocarii motiunii de cenzura. Vom opri aceasta motiune de cenzura

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirma ca liderii liberali sunt in situatia in care isi ocupa cu negocieri pe tema motiunii de cenzura timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sambata, la Sibiu, ca liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri motiunea de cenzura, demers pe care l-a catalogat drept ticalos si care nu are nimic de-a face cu romanii.

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura depusa de PSD-isti: Ei au ca tinta controlarea procesului de vot

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca motiunea de cenzura a pornit ca un exercitiu de imagine in lupta interna din PSD, menit sa-l ajute pe Marcel Ciolacu sa devina presedinte plin al partidului, iar acum.

Raluca Turcan: Textul motiunii de cenzura nu are legatura cu realitatea. PSD ne-a lasat cu un deficit de 4,6%, datorii garla, stocuri zero si o economie la pamant (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului PNL pare total neadecvata, ca si initiatorii ei. Aceasta a sustinut ca, in.

RALUCA TURCAN: PSD a ajuns in punctul in care destabilizeaza tara

Vicepremierul Raluca Turcan critica in termeni duri PSD, dupa anuntul lui Marcel Ciolacu conform caruia luni va fi dezbatuta motiunea de cenzura, Turcan sustinand ca motiunea a pornit ca un exercitiu de imagine pentru Marcel Ciolacu pentru ca acesta sa o foloseasca drept argument in competitia interna din PSD, insa PSD a ajuns in punctul in care destabilizeaza tara.

Raluca Turcan, catre liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judetean al liberalilor sibieni, i-a indemnat pe acestia sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar redutabil: Si asa cum v-am indemnat la alegerile trecute, nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi si sa nu vina. indemnul ei vine in contextul in care PNL a fost criticat puternic in spatiul public pentru racolarea de primari de la PSD.

Raluca Turcan, despre livrarea tabletelor pentru elevi: Situatia e delicata Vicepremierul da vina pe ONAC, o institutie PSD-izata cap-coada, care functioneaza ca un stat in stat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca nu poate spune cu certitudine daca tabletele pentru elevi, 250. 000 la numar, vor ajunge in scoli pe 10 septembrie, asa cum a anuntat si cum.

Raluca Turcan acuza Oficiul National de Anchizitii Centralizate ca este pesedizat cap-coada: A facut ca achizitionarea celor 250.000 de tablete pentru elevi sa fie aproape un cosmar (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca nu poate spune cu certitudine daca tabletele pentru elevi, 250. 000 la numar, vor ajunge in scoli pe 10 septembrie, asa cum a anuntat si cum.

Raluca Turcan: Cei mai multi dintre parinti vor sa-si trimita copiii la scoala

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul detine date centralizate din teritoriu care arata .

Raluca Turcan sustine ca baronii PSD vor amanarea alegerilor locale pentru a avea mai multe sanse de a fi realesi, prin erodarea guvernarii liberale

Vicepremierul Raluca Turcan a sustinut ca unii baroni locali ai PSD forteaza amanarea alegerilor locale in speranta ca, in timp, guvernarea PNL se va eroda, iar sansele lor de a fi realesi vor creste.

Raluca Turcan: Avem analize care arata ca intre 60 si 70 la suta dintre parinti isi doresc copiii lor sa se intoarca la scoala

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul detine date conform carora peste 60 la suta dintre parintii cu copii de varsta scolara isi doresc ca acestia sa revina in banci in noul an scolar, evident, cu masurile de protectie. Ea spune ca Guvernul s-a pregatit cel putin la fel de temeinic pentru reluarea cursurilor, cum s-a pregatit pentru organizarea examenelor nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )