Libnet.ro
UNICEF

18:15

Raluca Turcan, despre achizitiile publice: Gandim o taxa de timbru pentru cei care vor sa conteste un proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raluca Turcan, despre achizitiile publice: Gandim o taxa de timbru pentru cei care vor sa conteste un proiect

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul lucreaza la un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru,. continuă pe Wall-Street Ro

Turcan, despre o demisie a lui Orban: Nu discutam acum public. Avem convingerea ca vom determina motiunea. Daca nu, probabil c-o sa ajungem sa vorbim in spatiul public si de varianta B (VIDEO)

Raluca Turcan a declarat ca liberalii iau in calcul toate variantele prevazute in Constitutie pentru a se asigura ca vom ajunge la anticipate. intrebata daca demisia premierului Ludovic Orban este o varianta,.

RALUCA TURCAN: Au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi, iar Guvernul va discuta si accepta unele dintre ele, cele care aduc un plus.

Guvernul ia in calcul o taxa de timbru pentru cei care contesta in instanta rezultatul unei licitatii publice. Turcan: sunt contestatari de profesie

Guvernul lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru, ca garantie a existentei unor probleme, sustine vicepremierul Raluca Turcan.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )