Libnet.ro
UNICEF

15:16

Guvernul ia in calcul o taxa de timbru pentru cei care contesta in instanta rezultatul unei licitatii publice. Turcan: sunt contestatari de profesie

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ia in calcul o taxa de timbru pentru cei care contesta in instanta rezultatul unei licitatii publice. Turcan: sunt contestatari de profesie

Guvernul lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru, ca garantie a existentei unor probleme, sustine vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan, despre achizitiile publice: Gandim o taxa de timbru pentru cei care vor sa conteste un proiect

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul lucreaza la un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru,.

Intrari gratuite la concerte si muzee, pentru cei care renunta la masini

Primaria din Viena a prezentat o aplicatie ce permite locuitorilor care se deplaseaza pe jos, cu bicicleta sau cu transportul in comun sa obtina vouchere care le ofera bilete gratuite la spectacole artistice si la muzee.

Masti sanitare pentru cei care merg cu mijloacele de transport in comun

Masti sanitare pentru calatorii din mijloacele de transport in comun masura luata pentru prevenirea aparitiei unor focare de infectie, in contexul in care gripa face din ce in ce mai multe victime.

CORONAVIRUS. Sfatul lui Dalai Lama pentru cei care vor sa se fereasca de coronavirus

Autoritatile sanitare din Lhasa, capitala regiunii autonome Tibet din sud-vestul Chinei, au raportat miercuri primul caz suspect de pneumonie provocata de noul tip de coronavirus.

Nume grele de la Realitatea Plus parasesc postul. Cine sunt cei care pleaca si unde ii vom vedea

Realitatea TV nu mai emite, dupa ce postul de stiri romanesc a fost inchis, in mod oficial, dupa 18 ani de cand a fost infiintat. Decizia de sistare a fost luata de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), pentru ca licenta de emisie nu a mai fost prelungita in cazul Realitatea TV. Totul s-a mutat .

Ce salarii au grefierii, cei care ameninta ca blocheaza instantele daca se taie pensiile de serviciu

Grefierii au protestat, amenintand cu blocarea instantelor, in situatia in care pensiile de serviciu le vor fi taiate. Newsweek Romania a aflat ce salarii au grefierii, cei care spun ca de la ei nu se mai poate taia.

Cine sunt cei care i-au trimis unei fete de 13 ani 800 de mesaje de amenintare

Olitistii din Galati au reusit sa-i identifice pe cei care i-au trimis peste 800 de mesaje de amenin.

Ministrul Sanatatii promite ca nu vor exista costuri suplimentare pentru pacientii care se vor trata in privat

Victor Costache a promis ca reforma din Sanatate nu va aduce costuri suplimentare pentru pacientii care se vor trata la spitalele private in cadrul programelor nationale si ca nu vor exista interdictii pentru medici de a lucru atat in privat cat si la spitalele publice .

Google percepe o taxa politistilor pentru datele personale ale celor suspectati de infractiuni

Google a inceput sa perceapa o taxa politiei din SUA pentru a furniza date despre persoane suspectate de infractiuni, atunci cand autoritatile vor sa emita mandate si citatii, informeaza The New York Times.

Olanda: Guvernul isi cere scuze, pentru prima oara, pentru victimele Shoahului

Premierul olandez a prezentat duminica pentru prima oara scuze, in numele guvernului, pentru persecutarea evreilor in Olanda in al Doilea Razboi Mondial, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )