Libnet.ro
UNICEF

22:00

RALUCA TURCAN DESPRE ANIVERSAREA ADERARII LA NATO: Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN DESPRE ANIVERSAREA ADERARII LA NATO: Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE

Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marti liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Iohannis batjocoreste aniversarea aderarii la NATO printr-un discurs politicianist, devalorizat de accentele patologice de demagogie si de mitomanie

Presedintele Consiliului National al PSD, fMihai Fifor, a afirmat, dupa ce presedintele a criticat guvernarea PSD - ALDE, ca Iohannis batjocoreste aniversarea aderarii la NATO printr-un discurs politicianist, devalorizat de accentele patologice de demagogie si de mitomanie, de ura viscerala impotriva celor care-l incurca in incercarea disperata de a mai obtine un mandat.

FIFOR: Iohannis batjocoreste aniversarea aderarii la NATO

Presedintele Consiliului National al PSD, fostul ministru al Apararii, Mihai Fifor, a afirmat, dupa ce presedintele a criticat guvernarea PSD - ALDE, ca Iohannis batjocoreste aniversarea aderarii la NATO printr-un discurs politicianist, devalorizat de accentele patologice de demagogie si de mitomanie, de ura viscerala impotriva celor care-l incurca in incercarea disperata de a mai obtine un mandat.

SOCIAL-DEMOCRATII: Prin aderarea la NATO, Romania a iesit din influenta sovietica

Aderarea la NATO a reprezentat un pas decisiv prin care Romania a iesit definitiv si ireversibil din sfera de influenta de tip sovietic, sustin social-democratii.

SECRETARUL GENERAL AL NATO: Romania este un aliat puternic si angajat

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj cu ocazia aniversarii a 15 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica. Romania este un aliat puternic si angajat. Contribuiti la securitatea noastra comuna si la apararea noastra colectiva, la misiunile si operatiile Aliantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )