Libnet.ro
UNICEF

12:00

SOCIAL-DEMOCRATII: Prin aderarea la NATO, Romania a iesit din influenta sovietica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SOCIAL-DEMOCRATII: Prin aderarea la NATO, Romania a iesit din influenta sovietica

Aderarea la NATO a reprezentat un pas decisiv prin care Romania a iesit definitiv si ireversibil din sfera de influenta de tip sovietic, sustin social-democratii. continuă pe Ziarul Bursa

SECRETARUL GENERAL AL NATO: Romania este un aliat puternic si angajat

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj cu ocazia aniversarii a 15 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica. Romania este un aliat puternic si angajat. Contribuiti la securitatea noastra comuna si la apararea noastra colectiva, la misiunile si operatiile Aliantei.

Andreea Balan si-a iesit din fire: Aberati complet! Ce i-a spus un fan

Andreea Balan a trecut prin momente dificile, vedeta suferind doua operatii complexe dupa ce a nascut. Din cauza unor complicatii despre care a vorbit in fata camerelor de luat vederi, Andreea este in.

Tranzactia Vodafone-UPC in Romania: Modificarile din actionariat vor fi prezentate marti la CNA

Reprezentantii Vodafone si ai UPC vor da detalii marti, 2 aprilie, in fata Consiliului National al Audiovizualului CNA) cu privire la modificarea de actionariat care ar urma sa aiba loc in urma tranzactiei, daca va fi aprobata de Comisia Europeana, au precizat pentru HotNews. ro oficiali ai CNA si ai Vodafone. Vanzarea UPC catre Vodafone in Romania ramane sa se finalizeze la mijlocul acestui an, sub conditia unui aviz pozitiv din partea Executivului European.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )