Libnet.ro
UNICEF

09:45

Raluca Turcan a facut anuntul: PNL sustine referendumul pentru familie

B1 B1,
Raluca Turcan a facut anuntul: PNL sustine referendumul pentru familie

Discutii aprinse au avut loc in urma Sedintei Biroului Politic National al PNL cu privire la referendumul pentru fmilie. S-a stabilit, in urma discutiilor, ca PNL va sustine un referendum pentru. continuă pe B1

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan: Voi candida la presedintia organizatiei PNL Sibiu si nu imi doresc sa candidez la presedintia PNL

Presedinta interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a reiterat ca nu intentioneaza sa candideze la presedintia formatiunii politice la congresul din acest an.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Noua varianta a legii gratierii este un subterfugiu pentru a include cativa favoriti politici intr-un grup preferential

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca liberalii nu vor accepta varianta privind legea gratierii pe care PSD si ALDE o propun in momentul de fata prin amendamentele lui Serban Nicolae, dar si amendamentul UDMR.

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: El e obisnuit sa adune voturi prin bani publici

Raluca Turcan a vorbit despre ordonantele 6 si 9 si a spus ca premierul Sorin Grindeanu deschide prin acestea o poarta spre cheltuirea unor bani publici. De asemenea, presedintele interimar al PNL a spus ca Liviu.

Nu doresc sa candidez la presedintia PNL

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a reafirmat, astazi, ca nu intentioneaza sa candideze la presedintia partidului la congresul din acest an.

Ce se va intampla cu Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar: Ministrul Justitiei a facut ANUNTUL

Curtea Constitutionala a hotarat ca DNA a facut o greseala in momentul cand a anchetat Guvernul pe tema OUG 13. Ministrul Justitiei, Tudorel Toadera anuntat care vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )