Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: El e obisnuit sa adune voturi prin bani publici

B1 B1,
Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: El e obisnuit sa adune voturi prin bani publici

Raluca Turcan a vorbit despre ordonantele 6 si 9 si a spus ca premierul Sorin Grindeanu deschide prin acestea o poarta spre cheltuirea unor bani publici. De asemenea, presedintele interimar al PNL a spus ca Liviu. continuă pe B1

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Guvernul nu este sub tutela. Liviu Dragnea sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier si presedinte al PSD, Adrian Nastase, a lansat luni seara intr-o emisiune televizata mai multe critici la adresa actualului lider social-democrat, Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa.

Ion Tiriac, atac dur la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Asta e ANARHIE. Oare sunt manati de cineva?

Omul de afaceri, Ion Tiriac a lansat un atac extrem de dur la adresa protestatarilor din Piata Victoriei. in cadrul emisiunii lui Raret Bogdan, magnatul a insinuat ca manifestatii ar fi pusi de cineva sa.

Scandal in plenul Parlamentului la Ora premierului: Liviu Dragnea i-a taiat microfonul Ralucai Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost acuzat ca a injurat grupul USR (VIDEO)

Circ in Parlament la Ora Premierului. Parlamentarii s-au certat intre ei dupa ce Sorin Grindeanu a fost chemat sa dea explicatii in fata legislativului. Liviu Dragnea i-a taiat.

Tudor Chirila, atac DUR la adresa lui Ciolos: A facut greseli grave / Reactia lui Ciolos

Tudor Chirila taxeaza dur greselile fostului premier Dacian Ciolos, desfiintand mitul eroului salvator pentru Romania. Pentru ca noi nu stim sa lucram in echipa, traim in continuare cu.

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan: Voi candida la presedintia organizatiei PNL Sibiu si nu imi doresc sa candidez la presedintia PNL

Presedinta interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a reiterat ca nu intentioneaza sa candideze la presedintia formatiunii politice la congresul din acest an.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Noua varianta a legii gratierii este un subterfugiu pentru a include cativa favoriti politici intr-un grup preferential

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca liberalii nu vor accepta varianta privind legea gratierii pe care PSD si ALDE o propun in momentul de fata prin amendamentele lui Serban Nicolae, dar si amendamentul UDMR.

Liviu Dragnea se apara: Am jucat tenis de multe ori la baza Pescariu. Niciodata nu au fost prezenti nici George Maior, nici Florian Coldea

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca a jucat tenis pe mai multe terenuri din Bucuresti si din tara, printre care si pe baza Pescariu. Cu toate acestea, social-democratul afirma ca nu a facut acest lucru in compania lui Gorge Maior, a lui Florian Coldea, a generalului Marian Hapau sau a lui Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea acuza guvernul Ciolos ca nu a respectat legea privind achizitionarea corvetelor: Procedura trebuie reluata pentru ca procedura precedenta nu a indeplinit conditiile legale (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat intr-o declaratie de presa sustinuta la Parlament ca procedura privind achizitionarea corvetelor pentru Armata Romana va fi reluata pe motiv ca.

Avutia lui Liviu Dragnea, de la debutul in politica pana in prezent. Cum i s-a evaporat din declaratia de avere conacul ridicat pe patru locuri de casa

Potrivit declaratiei oficiale de avere, Liviu Dragnea mai detine in prezent doar un apartament in orasul de bastina, Turnu Magurele, doua masini, cateva spatii comerciale in Teleorman si un teren.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi doreste ca sefii Camerelor sa primeasca informatii clasificate, asemenea prim-ministrului: Suntem si noi pe acolo, printr-o institutie, care cica e autoritatea suprema din punct de vedere al legiferarii

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la postul Romania TV, ca ar dori ca sefii celor doua Camere ale Parlamentului sa primeasca informatii clasificate la nivelul prim-ministrului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )