Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raluca Turcan isi apara colegii liberali proveniti din parlamentari PSD

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan isi apara colegii liberali proveniti din parlamentari PSD

Raluca Turcan, vice-prim-ministru, ii lauda pe parlamentarii veniti din PSD, candidati PNL la aleger. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca inscrierea profesorilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel in PSD, pe listele caruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este in avantajul celor doi.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

Raluca Turcan: Din perspectiva distributiei tabletelor achizitionate din banii alocati de la Guvern, am putea spune ca Bucurestiul este asigurat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a discutat luni seara, in platoul B1 TV, despre invatamantul online din Romania, in contextul pandemiei de COVID-19, dar si despre tableltele care ar fi trebuit sa ajunga la elevii.

Raluca Turcan, pe primul loc al listei candidatilor la parlamentare pentru Camera deputatilor

Filiala Sibiu a PNL si-a desemnat sambata, prin vot, candidatii la alegerile parlamentare. Raluca Turcan ocupa primul loc al listei candidatilor pentru Camera deputatilor.

CORONAVIRUS |Cadrele medicale de la spitalul din Caracal internate cu COVID-19 isi ajuta colegii sa-i trateze pe pacientii infectati

Cadrele medicale de la spitalul Municipaldin Caracal, care au fost internate cu noul COVID-19, isi ajuta colegii sa-i trateze pe pacientii infectati, potrivit News. ro. Ajuta la administrare de.

Cadre medicale de la spitalul din Caracal internate pentru COVID-19 isi ajuta colegii in tratarea pacientilor cu aceeasi afectiune

Cadrele medicale de la Spitalul din Caracal care sunt internate in unitatea sanitara suferind de COVID-19 isi ajuta colegii care au in grija ceilalti pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Pe langa ajutorul acordat colegilor, cadrele medicale sunt un sprijin moral care conteaza foarte mult, spune directorul medical al unitatii sanitare, Alexandra Popa.

Cadre medicale de la spitalul din Caracal internate cu COVID-19 isi ajuta colegii in tratarea pacientilor cu coronavirus

Cadrele medicale de la Spitalul din Caracal care sunt internate in unitatea sanitara cu COVID-19 isi ajuta colegii care au in grija ceilalti pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Pe langa ajutorul acordat colegilor, cadrele medicale sunt un sprijin moral care conteaza foarte mult, spune directorul medical al unitatii sanitare, Alexandra Popa.

Cresele si after-school-urile din Bucuresti nu se inchid. Raluca Turcan: Aparuse informatia ca intra si cresele in sistemul online, apoi s-a revenit Ce spune vicepremierul despre schimbarea prefectului Capitalei (VIDEO)

Capitala a intrat in scenariul rosu dupa ce incidenta cazurilor de coronavirus a trecut de pragul de 3 infectari la mia de locuritori. Astfel, toate unitatile din innvatamantul preuniversitar din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )