Libnet.ro
UNICEF

10:15

Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a.

Raluca Turcan (PNL): Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca premierul Dancila este obligata sa vina de urgenta in Parlament pentru validare, precum si ca joaca de-a guvernarea se apropie de.

Primarul PSD de Videle cere partidului sa dea jos de urgenta bannerele electorale ale Vioricai Dancila

Nicolae Badanoiu, primarul orasului Videle, a anuntat luni ca cere de urgenta demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila, pe motiv ca ar fi fost montate ilegal in oras, transmite Mediafax.

Raluca Turcan, transformata total de operatiile estetice. Cum arata natural! FOTO

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, este transformata total de operatiile estetice. Cum arata natural? Ce interventii si-a facut? Raluca Turcan este transformata total de operatiile estetice Raluca Turcan e clar ca are o istorie politica, dar are si o infatisare care face ravagii. Turcan actriva din anul 2000 pe scena politica romaneasca, iar de-a lungul timpului .

RALUCA TURCAN: Asistam la ultimele zvacniri ale guvernarii PSD pe cale de disparitie

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a afirmat sambata, la Constanta, ca in aceste zile au loc ultimele zvacniri ale guvernarii PSD si ca dupa ce au secatuit tara de aproape toate resursele, social-democratii au ajuns sa fuse pana si ministrii pentru a mai rezista o zi in plus la guvernare.

Fostul ministru Miron Mitrea face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila: Ne stim de 20 de ani

Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, va face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila, potrivit g4media. ro. Ne stim de 20 de ani, am o experienta semnificativa si nu pot sa refuz.

Politistii buzoieni, pe urmele unui artist suparat, care i-a desenat mustati Vioricai Dancila si le-a mazgalit corturile altor candidati

Politia din Buzau a inceput o ancheta dupa ce corturile pentru strangerea de semnaturi ale unor candidati la alegerile prezidentiale, amplasate in centrul orasului, si o prisma cu chipul Vioricai Dancila au fost mazgalite in cursul noptii de sambata spre duminica.

Reactia Vioricai Dancila la decizia CCR: Raspunsul Curtii spune astazi intregii tari ca presedintele a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare

Premierul Viorica Dancila a reactionat miercuri, pe Facebook, la decizia Curtii Constitutionale, afirmand ca aceasta este dovada ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Fie ca vorbim de.

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )