Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia Vioricai Dancila la decizia CCR: Raspunsul Curtii spune astazi intregii tari ca presedintele a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare

Antena3 Antena3,
Reactia Vioricai Dancila la decizia CCR: Raspunsul Curtii spune astazi intregii tari ca presedintele a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare

Premierul Viorica Dancila a reactionat miercuri, pe Facebook, la decizia Curtii Constitutionale, afirmand ca aceasta este dovada ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Fie ca vorbim de. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Reactia Vioricai Dancila cand Alex Dima o intreaba despre saracia din judetul Teleorman

Judete la stapan, partea III. Teleormanul e in Romania! Asta vrea sa se stie premierul Viorica Dancila, care spune ca multi bani s-au investit in judetul in care a fost aleasa. Pe teren insa, investitiile nu prea se vad.

Dancila, dupa decizia CCR: Iohannis a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare. Voi merge in Parlament

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis ca, in urma deciziei CCR, sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati si sa isi indeplineasca atributiile respectand Constitutia pe care, in ultima perioada, a calcat-o in picioare in mod constient.

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca.

Augustin Zegrean explica decizia CCR: Premierul Dancila are obligatia de a se prezenta in Parlament. Ea nu poate sa ramana cu interimarii mai mult de 45 de zile

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat in emisiunea prezentata de Silviu Manastire, Dosar de politician decizia CCR de miercuri, potrivit careia Iohannis este obligat sa.

RALUCA TURCAN: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a.

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Fostul ministru Miron Mitrea face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila: Ne stim de 20 de ani

Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, va face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila, potrivit g4media. ro. Ne stim de 20 de ani, am o experienta semnificativa si nu pot sa refuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )