Libnet.ro
UNICEF

11:00

MARCEL CIOLACU: Eugen Nicolicea nu mai este sustinut de partid pentru o noua candidatura la parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Eugen Nicolicea nu mai este sustinut de partid pentru o noua candidatura la parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru o noua candidatura la alegerile parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Eugen Nicolicea nu mai are sustinere pentru un nou mandat Scapam de penali de pe liste. Ce spune despre Dancila, Iordache si Serban Nicolae

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru o noua candidatura la alegerile parlamentare. Eu am spus ca nu vor fi parlamentari pe listele PSD cu probleme penale si ma tin de cuvant, a spus acesta.

Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea filialei sale pentru a candida iar la alegerile parlamentare. Ce a spus Marcel Ciolacu despre candidaturile lui Serban Nicolae, Florin Iordache si Viorica Dancila

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru a candida din nou la alegerile parlamentare. in acest context, liderul.

Marcel Ciolacu: Guvernul a scapat epidemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile legislative. Cum poate rezulta un Parlament legitim, cand oamenii nu vin la vot?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a scapat de sub control epidemia de coronavirus. El a mai sustinut ca la peste 4. 000 de infectari pe zi, prag depasit miercuri, este exclusa.

Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 si s-a izolat, in asteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Tot in izolare, in asteptarea rezultatului testului COVID, este si Paul Stanescu.

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu, dupa condamnarea lui Mircea Draghici: A plecat primul din partid dupa ce am devenit eu lider interimar al PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vorbit joi seara despre cazul fostului trezorier al PSD Mircea Draghici, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in prima instanta. Social-democratul a declarat fostul sau.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Marcel Ciolacu: Un guvern competent si responsabil ar fi lucrat alaturi de specialisti pentru a scoate Romania din impas. Din pacate, nu s-a intamplat asa si tara noastra e aproape de dezastru

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este de parere ca Romania traverseaza cea mai grava criza sanitara si economica din istorie. Liderul social-democratilor sustine ca unguvern competent si.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului de COVID-19: negativ. Paul Stanescu si Sorin Grindeanu, rezultate tot negative

Testul pentru coronavirus al liderului PSD, Marcel Ciolacu, este negativ, au declarat, miercuri seara, surse din cadrul partidului pentru News. ro. Aceleasi surse au precizat ca si Sorin Grindeanu si Paul Stanescu au primit rezultatele testelor, fiind negativi.

Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate iesi din izolare

Marcel Ciolacu nu este infectat cu COVID-19. Aflat in izolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata, liderul PSD a primit rezultatul testului, miercuri seara si a aflat caeste.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )