Libnet.ro
UNICEF

09:15

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasi de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasi de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasi a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasti de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasti a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii.

Dragnea promite dezvaluiri despre vacanta exotica: Pescuitul in ocean este total diferit

Vacanta exotica a luiLiviu Dragnea a starnit numeroase intrebari. Desi nu a dorit sa spuna unde a fost plecat, liderul PSD a promis detalii despre vacanta sa. Am fost la pescuit, dar.

Liviu Dragnea rupe tacerea despre vacanta exotica. Voi face publice imagini

Vacanta exotica a luiLiviu Dragnea a starnit numeroase intrebari. Desi nu a dorit sa spuna unde a fost plecat, liderul PSD a promis detalii despre vacanta sa. Am fost la pescuit, dar.

Raluca Turcan: Comisia de ancheta infiintata de coalitia PSD-ALDE-Basescu o vizeaza pe sefa DNA

Presedintele PNL, Raluca Turcan, considera ca infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, pe care trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu o vrea schimbata de la conducerea DNA.

Raluca Turcan ataca coalitia Dragnea-Tariceanu-Basescu. Miza este demiterea sefei DNA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca PSD a nascocit comisia de ancheta pentru alegerile din 2009, scopul fiind demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Comisia de.

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan: PSD si ALDE se afla intre ciocan si nicovala cu Legea salarizarii unitare

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca partidele din opozitie se afla intre ciocan si nicovala cu Legea salarizarii unitare, precizand ca ramane sceptica asupra capacitatii social-democratilor de a livra ce promit.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Autoritatea Electorala Permanenta nu va restitui partidului 10% din banii cheltuiti in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca partidul pe care il conduce va recupera de la Autoritatea Electorala Permanenta o suma foarte mare din cea solicitata pentru decontare.

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesedistii au amanat Legea salarizarii pentru Sfantul Asteapta

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a acuzat majoritatea parlamentara pentru ca ar apela la diversiuni in cazul legii salarizarii unitare.

Raluca Turcan, atac dur cu privire la legea salarizarii: Timp pierdut, bataie de joc, mult zgomot pentru nimic

Raluca Turcan a lansat un atac dur la adresa guvernului PSD cu privire la legea salarizarii, prin intermediul Facebook. Aflam de la pesedisti ca au amanat-o pentru Sfantul Asteapta.

Liviu Dragnea, despre vacanta sa: Am fost la pescuit. N-am fost sub acoperire, nu am fost cu o identitate falsa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui, dar si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )