Libnet.ro
UNICEF

17:45

Raluca Turcan, mesaj pentru propriul partid: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. La alegerile din decembrie a fost praf

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan, mesaj pentru propriul partid: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. La alegerile din decembrie a fost praf

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, ea subliniind ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan isi ataca propriul partid: Credeti oare, sincer, ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum?

Partidul National Liberal, in unele cazuri, nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei care guverneaza in prezent, a afirmat presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan,.

Raluca Turcan, mesaj propriul partid: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. La alegerile din decembrie a fost praf

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, ea subliniind ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, si-a critica, duminica, la Consiliul de coordonodare judeteana al PNL Cluj, propriul partid, subliind ca nu are fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern si ca i-a lipsit de multe ori o pozitie clara asumata. Totodata, a spus ca la alegerile parlamentare din de decembrie PNL a fost praf si ca trebuie sa isi recupereze electoratul printr-o serie de schimbari, scrie News. ro.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mie mi-e teama ca in unele locuri nu

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, si-a critica, duminica, la Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, propriul partid, afirmand ca nu are fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern si ca i-a lipsit de multe ori o pozitie clara asumata. Totodata, aceasta a spus ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf si ca trebuie sa isi recupereze electoratul printr-o serie de schimbari, scrie News. ro.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. Acest partid scartaie din toate incheieturile

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, potrivit News. ro. Ea a subliniat ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf, iar liberalii scartaie din toate incheieturile.

Raluca Turcan: Credeti sincer ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum? La alegerile din decembrie a fost praf

PNL nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern. Declaratia a fost facuta chiar de presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, la Consiliul de coordonare judeteana al.

Raluca Turcan ataca coalitia Dragnea-Tariceanu-Basescu. Miza este demiterea sefei DNA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca PSD a nascocit comisia de ancheta pentru alegerile din 2009, scopul fiind demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Comisia de.

Raluca Turcan: Comisia de ancheta infiintata de coalitia PSD-ALDE-Basescu o vizeaza pe sefa DNA

Presedintele PNL, Raluca Turcan, considera ca infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, pe care trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu o vrea schimbata de la conducerea DNA.

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasi de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasi a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii.

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasti de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasti a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )