Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raluca Turcan, PNL: Dupa ce criticam PSD trebuie sa si punem ceva pe masa. Nu putem sta doar cu lupta impotriva justitiei, sau in brate cu Dacian Ciolos sau cu cine stie ce alt personaj providential

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan, PNL: Dupa ce criticam PSD trebuie sa si punem ceva pe masa. Nu putem sta doar cu lupta impotriva justitiei, sau in brate cu Dacian Ciolos sau cu cine stie ce alt personaj providential

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca presedintele Klaus Iohannis nu poate sa vina sa faca treaba PNL, nici Dacian Ciolos sau alt personaj providential, ci liberalii trebuie sa prezinte strategii clare pentru a atrage oameni care structural sunt compatibili cu formatiunea. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan: Abordarea lui Liviu Dragnea in chestiunea vaccinarii e vecina cu crima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca abordarea liderului PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu vaccinarea este vecina cu crima. Abordarea lui Liviu Dragnea in.

Raluca Turcan: Abordarea lui Dragnea in chestiunea vaccinarii este vecina cu crima. Acest domn traieste in Evul Mediu

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca pozitia lui Liviu Dragnea vizavi de vaccinarea copiilor este vecina cu crima, ea vizand declaratia presedintelui PSD potrivit careia are foarte mari rezerve in legatura cu obligativitatea vaccinarii.

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel.

De cand a fost prins Sebastian Ghita, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Raluca Turcan il pune la zid pe fostul premier

Victor Ponta a fost luat in vizor de presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. Acesta spune ca din momentul in care Ghita a fost prins, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Declaratiile.

Raluca Turcan a platit taxa ca sa-l puna la punct pe Ponta

Ca sa se asigure ca criticile sale la adresa lui Victor Ponta vor fi vazute de un numar cat mai mare de votanti, Raluca Turcan a decis sa apeleze la serviciile de promovare ale Facebook. in schimbul.

VIDEO. Stand-up comedy politic, cu un fost primar PNL: Tariceanu, expert in matrimoniale si Raluca Turcan, dama de salon

Vicepresedintele PNL Suceava Vasile Tofan, fostul primar din Falticeni, a transformat un discurs tinut in fata colegilor sai intr-un adevarat show de stand-up comedy. El a vorbit despre istoria tragi-comica a PNL, incepand cu CDR, trecand pe la Tariceanu-expert in matrimoniale si pana la numirea Ralucai Turcan, despre care spune ca este dama de salon. Povestea amuzanta spusa de Vasile Tofan a provocat ropote de aplauze si hohote de ras in sala.

Victor Ponta, atac fara precedent la Raluca Turcan: Are acelasi numar de neuroni ca ...

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac la adresa Ralucai Turcan, in contextul scandalului despre fraudarea alegerilor din 2009. Victor Ponta considera ca presedintele PNL este o persoana.

Scandal in plenul Parlamentului. Basescu ataca dur PSD: PSD trebuie sa se faca de ras pana la capat

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, astazi, ca el este de acord cu infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009 pentru ca in acest fel PSD se face de ras pana la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )