Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, atac fara precedent la Raluca Turcan: Are acelasi numar de neuroni ca ...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac fara precedent la Raluca Turcan: Are acelasi numar de neuroni ca ...

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac la adresa Ralucai Turcan, in contextul scandalului despre fraudarea alegerilor din 2009. Victor Ponta considera ca presedintele PNL este o persoana. continuă pe Antena3

Ponta, atac la adresa Ralucai Turcan: Pare ca detine acelasi numar de neuroni cu Vanghelie

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca o comisie de ancheta privind alegerile prezindentiale din 2009 trebui sa treaca cat mai repede la aflarea adevarului, criticand-o dur pe Raluca Turcan, despre care a spus ca detine acelasi numar de neuroni cu Vanghelie, de vreme ce-n 2009 l-a sustinut pe Traian Basescu, iar acum este impotriva anchetei.

De cand a fost prins Sebastian Ghita, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Raluca Turcan il pune la zid pe fostul premier

Victor Ponta a fost luat in vizor de presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. Acesta spune ca din momentul in care Ghita a fost prins, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Declaratiile.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca isi doreste ca membrii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sa inceapa sa lucreze cat mai repede.

Turcan: Nici Victor Ponta nu va scapa de o comisie parlamentara de ancheta, trebuie sa aflam adevarul despre stergerea datoriilor Rompetrol

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan afirma ca Victor Ponta nu va scapa de o comisie parlamentara de ancheta privind stergerea datoriilor Rompetrol. Afirmatia vine dupa ce fostul premier a scris pe Facebook, despre Turcan, ca este singura persoana profund imorala in aceasta poveste, referindu-se la alegerile prezidentiale din 2009.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, si-a critica, duminica, la Consiliul de coordonodare judeteana al PNL Cluj, propriul partid, subliind ca nu are fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern si ca i-a lipsit de multe ori o pozitie clara asumata. Totodata, a spus ca la alegerile parlamentare din de decembrie PNL a fost praf si ca trebuie sa isi recupereze electoratul printr-o serie de schimbari, scrie News. ro.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mie mi-e teama ca in unele locuri nu

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, si-a critica, duminica, la Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, propriul partid, afirmand ca nu are fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern si ca i-a lipsit de multe ori o pozitie clara asumata. Totodata, aceasta a spus ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf si ca trebuie sa isi recupereze electoratul printr-o serie de schimbari, scrie News. ro.

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel.

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Este firesc ca liberalii sa sustina majorarea indemnizatiilor alesilor locali

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca este firesc ca liberalii sa sustina o salarizare decenta a primarilor .

Raluca Turcan: in PNL nu sunt suficient de multi oameni care sa sanctioneze PSD, zi de zi, pentru fiecare prostie

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca in partid nu exista suficient de multi oameni care sa sanctioneze PSD si le-a cerut celor care care doresc sa ocupe functii sa faca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )