Libnet.ro
UNICEF

07:45

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, considera ca declaratia lui Dragnea ascunde intentia PSD a creste taxele si impozitele

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, considera ca declaratia lui Dragnea ascunde intentia PSD a creste taxele si impozitele

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea, de joi seara, ascunde intentia unei cresteri generalizate a taxelor si impozitelor in Romania . continuă pe România Liberă

Daca vom ajunge in situatia in care sa propunem un premier, PRIMA OPTIUNE ramane Dacian CIOLOS. Raluca Turcan, despre discutiile PNL-Iohannis (VIDEO)

Raluca Turcan, presedintele interimat al PNL, a facut declaratii dupa consultarile cu Iohannis. Aceasta a declarat ca PNL nu a venit cu o propunere de premier, dar Dacian Ciolos ramane varianta.

Gorghiu, dupa sedinta pentru stabilirea interimatului la PNL: Decizia va fi luata marti in BPN. Surse: Raluca Turcan, presedinte interimar

Raluca Turcan este varianta agreata de liderii organizatiilor judetene ale PNL reuniti luni seara la sediul central din Bucuresti pentru a prelua sefia interimara a formatiunii in locul Alinei Gorghiu, echipa urmand sa fie completata de pesoane precum Mircea Hava, posibil in calitate de secretar general, si Daniel Buda.

Liberalii si-au ales conducerea, dupa demisia Alinei Goghiu. Raluca Turcan este presedinte interimar al PNL. Catalin Predoiu vrea sa preia sefia partidului, dupa congresul de anul viitor

Liderul filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a fost aleasa ca presedinte interimar, pana la Conventia Nationala.

Raluca Turcan, votata in unanimitate pentru functia de presedinte interimar al PNL

Raluca Turcan a fost votata marti, in unanimitate de membrii Birolui Politic National al PNL, pentru a ocupa functia de presedinte interimar al partidului pana la Conventia Nationala, informeaza B1.

VIDEO. Liberalii si-au ales conducerea, dupa demisia Alinei Goghiu. Prima reactie a Ralucai Turcan, dupa ce a fost desemnata presedinte interimar al PNL. Catalin Predoiu vrea sa preia sefia partidului, dupa congresul de anul viitor

Liderul filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a fost aleasa ca presedinte interimar, pana la Conventia Nationala.

Raluca Turcan, sefa interimara de la PNL, nu a aratat mereu asa: Ce OPERATII ESTETICE si-a facut! (FOTO)

Dupa ce Alina Gorghiu si-a asumat esecul de la alegerile parlamentare, din 11 decembrie, se pare ca liberalii vor fi condusi tot de o femeie. Raluca Turcan este sefa interimara de la PNL, pana la congresul.

PICANTERII din viata noii sefe PNL, Raluca Turcan: Domnule Stolojan, v-ati uitat periuta si pasta in bagajul meu (FOTO, VIDEO)

Botosaneanca Raluca Turcan a fost validata, marti, ca presedinte interimar al PNL, dupa demisia Alinei Gorghiu in urma rezultatului dezastruos de la alegerile parlamentare. Ascensiunea politica a.

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca o persoana condamnata nu poate fi prim-ministru

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca ii va propune presedintelui Klaus Iohannis, la consultarile de miercuri, ca o persoana condamnata penal sa nu fie propusa pentru conducerea Guvernului. O alta propunere va viza Legea care nu permite celor condamnati sa fie membri ai Guvernului sa nu fie modificata.

Raluca Turcan, politicianul care nu stia cati ani are si confunda HD cu Hunedoara, noua sefa a PNL (VIDEO)

Liberalii si-au ales, marti, presedintele interimar. Raluca Turcan a fost desemnata de colegi sa o inlocuiasca pe demisionara Alina Gorghiu, pana la Conventia Nationala, cand vor alege un nou.

Daniela Cimpean, prim-vicepresedinte PNL Sibiu: Ni se pare indreptatit ca Raluca Turcan sa preia conducerea partidului

Membrii PNL din Sibiu sustin ca Raluca Turcan ar trebui sa preia conducerea interimara a Partidului National Liberal, avand in vedere rezultatele obtinute la alegerile din 11 decembrie, a declarat pentru Agerpres, prim-vicepresedintele PNL Sibiu, Daniela Cimpean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )