Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile. continuă pe România Liberă

Grindeanu, despre initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei: Poporul roman va decide prin vot

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, referitor la initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, ca poporul roman va decide prin vot ce se va intampla. E vorba de.

Turcan, despre redefinirea familiei: PNL va incerca sa faca amendamente si la Senat

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca liberalii vor depune amendamente la proiectul de revizuire a Constitutiei pentru redefinirea familiei si la Senat, astfel incat sa garanteze intemeierea familiei si sa clarifice institutia casatoriei, relateaza News. ro. Raluca Turcan s-a abtinut la votul din Camera Deputatilor asupra initiativei de revizuire a Constitutiei. Majoritatea grupului liberal a votat insa in favoarea proiectului.

UPDATE Deputatii au adoptat initiativa cetateneasca de redefinire a familiei in Constitutie ca uniune intre barbat si femeie. Au fost doar 22 voturi impotriva, majoritatea de la USR, unul singur de la PSD

Initiativa cetateneasca prin care familia este redefinita in Constitutie a fost votata in plenul Camerei Deputatilor cu 232 voturi pentru, 22 impotriva si 13 abtineri, fiind nevoie de doua treimi din numarul deputatilor - 219 voturi - pentru ca aceasta sa treaca. Urmeaza ca si Senatul sa se pronunte asupra proiectului prin care se modifica art. 48 din Constitutie. Modificarea Constitutiei se va face insa in urma unui referendum national, despre care Liviu Dragnea spunea in trecut ca ar putea fi organizat in aceasta primavara. UPDATE Din cele 22 voturi impotriva au fost 15 de la USR, cate doua de la PNL, ALDE, UDMR si unul de la PSD - deputatul Petre Florin Manole. Vezi in articol votul electronic pe acest proiectCum ar urma sa fie modificat art 48: Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Raluca Turcan: Francezii au aratat ca locul lor este in centrul UE, au respins populismul desantat si extremismul demagogic

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris duminica, pe Facebook, dupa ce candidatul En Marche!, Emmanuel Macron, a castigat alegerile prezidentiale din Franta, ca francezii au transmis, prin votul lor, un mesaj foarte clar, si anume ca locul lor este in centrul Uniunii Europene, acestia respingand populismul desantat, extremismul demagogic si oportunismul.

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale: Doar 22 de alesi s-au opus (VIDEO)

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale. Doar 22 de alesi s-au opus propunerii de schimbare a Constitutiei. Decizia vine dupa ce Coalitia pentru familie a strans.

Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE cocheteaza cu anti-europenismul

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, considera ca mesajul adresat de Klaus Iohannis Parlamentului reprezinta un semnal de alarma si acuza majoritatea PSD-ALDE ca ar cocheta cu.

Raluca Turcan, acuzatii la adresa PSD in privinta legii salarizarii unitare. Varianta PSD este o mare pacaleala

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca PSD ar trebui sa rescrie legea salarizarii unitare, motivand ca acest proiect are grave carente si este.

Adriana Saftoiu, SAGETI catre presedintele interimar al PNL. Deputatul o acuza pe Raluca Turcan de BLAT cu PSD

Deputatul PNL, Adriana Saftoiu, a trimis sageti catre presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, aceasta nefiind multumita de o declaratie a celei din urma. Saftoiu spune ca in sedinta PNL,.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, catre Raluca Turcan: Nu ma sperie amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa. Politicianul l-a jignit si pe Bichinet: Violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiu

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )