Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE cocheteaza cu anti-europenismul

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE cocheteaza cu anti-europenismul

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, considera ca mesajul adresat de Klaus Iohannis Parlamentului reprezinta un semnal de alarma si acuza majoritatea PSD-ALDE ca ar cocheta cu. continuă pe Antena3

Adriana Saftoiu, SAGETI catre presedintele interimar al PNL. Deputatul o acuza pe Raluca Turcan de BLAT cu PSD

Deputatul PNL, Adriana Saftoiu, a trimis sageti catre presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, aceasta nefiind multumita de o declaratie a celei din urma. Saftoiu spune ca in sedinta PNL,.

Raluca Turcan, acuzatii la adresa PSD in privinta legii salarizarii unitare. Varianta PSD este o mare pacaleala

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca PSD ar trebui sa rescrie legea salarizarii unitare, motivand ca acest proiect are grave carente si este.

Raluca Turcan: Francezii au aratat ca locul lor este in centrul UE, au respins populismul desantat si extremismul demagogic

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris duminica, pe Facebook, dupa ce candidatul En Marche!, Emmanuel Macron, a castigat alegerile prezidentiale din Franta, ca francezii au transmis, prin votul lor, un mesaj foarte clar, si anume ca locul lor este in centrul Uniunii Europene, acestia respingand populismul desantat, extremismul demagogic si oportunismul.

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile.

Scandal si jigniri in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

SCANDAL SI JIGNIRI in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )