Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu. As vrea sa spulber orice fel de indoiala privind programul de. continuă pe B1

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Ludovic Orban anunta plata a peste un miliard de euro pentru fermieri. Premierul, catre ministrul Agriculturii: Sa va asigurati ca banii ajung (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de guvern, plata a peste un miliard de euro pentru fermieri. Domnul ministru al Agriculturii, ne informati ca a fost deblocata suna de 1, 318.

Ludovic Orban: Guvernul va cere Parlamentului adoptarea in regim de urgenta a continuarii programului de consolidare a primei escadrile de F16

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in cadrul sedintei de Guvernca Executivulva solicita Parlamentului sa adopte urgent proiectul de lege privind continuarea programului de realizare si.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Ce spune Ludovic Orban despre revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, faptul ca PNL va sustine in Parlament revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care exista in procedura legislativa un proiect al USR pentru modificarea legii privind alegerea autoritatilor locale.

in Portul Midia este o bomba ecologica. Urgenta maxima este descarcarea navei si incinerarea cadavrelor - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a solicitat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrului de interne si ministrului transporturilor sa actioneze pentru descarcarea urgenta a navei pline de oi, care s-a rasturnat duminica in Portul Midia. Din cele 14. 000 de oi au supravietuit foarte putine, fiind salvate 230. Urgenta maxima este scoaterea de pe vas, transportul si incinerarea cadavrelor. Este o bomba ecololgica, a spus premierul. Acesta a mai cerut ministrului de interne sa analizeze cum au actionat in acest caz prefectul si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, iar cei responsabili de incapacitatea de a face fata sa fie demisi.

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

Ludovic Orban, despre Legea pensiilor: Nu va fi nicio apocalipsa bugetara; nu vreau sa dau OUG in astfel de domenii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca aplicarea Legii pensiilor nu va duce la o apocalipsa bugetara si a afirmat ca nu doreste sa emita o ordonanta de urgenta in domenii vitale si sensibile.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )