Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Antena3 Antena3,
Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca. continuă pe Antena3

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Farmexpert a devenit parte a Walgreens Boots, cel mai mare operator de farmacii la nivel global

Distribuitorul farmaceutic roman Farmexpert este din 31 decembrie parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, dupa ce grupul american Walgreen a preluat integral compania britanica Alliance Boots, proprietarul.

Pompierii si militarii, profesiile care se bucura de cel mai ridicat nivel de multumire din partea romanilor

Pompierii si militarii sunt profesiile care se bucura de cel mai ridicat nivel de multumire din partea romanilor, in timp ce nivelul de multumire este mai redus in ceea ce ii priveste pe procurori si.

Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu 15 milioane de euro. Proiectul va fi depus la Ministerul Dezvoltarii

Proiectul privind reabilitarea Parcului Nicolae Romanescu va fi depus maine la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Cel mai mare patinoar din Romania se gaseste in Timisoara. Doar cu patinele puteai circula pe strada, din cauza poleiului

Timisorenii s-au bucurat de un patinoar gratuit chiar pe strazile orasului. in timp ce autoritatile au anuntat actiuni ample de deszapezire a soselelor, tinerii au incaltat patinele si au testat.

Telefonul curbat traieste si in 2015: Ce pregateste LG la cel mai mare targ de tehnologie din Las Vegas

La targul de tehnologie CES 2015 din Las Vegas LG ne va impresiona cu un nou telefon curbat. Dupa Flex de anul trecut, acum va imbunatati acolo unde a esuat in 2014.

Mircea Diaconu: 2014 cred ca a fost cel mai greu si urat an din viata mea

Anul 2014 a fost cel al unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu. Cu un sprijin popular important, Diaconu a devenit un politician independent consacrat, dupa o batalie grea in justitie pentru dreptul de a fi.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Vedeti cotatia BNR

Romanii care au de platit rate in euro in aceasta perioada primesc o lovitura dura. BNR a cotat moneda europeana la 4,4973, cel mai mare curs de la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si pana acum. La casele de.

UTM, universitatea cu cel mai mare potential de cercetare

Universitatea Tehnica din Moldova este in fruntea unui clasament national care reflecta potentialul de cercetare al institutiilor de invatamant superior din tara, transmite IPN. Topul a fost elaborat de catre Consiliul National pentru Acreditare si Atestare CNAA) si include 19 institutii de invatamant.

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania isi deschide portile pe 26 martie

Coresi Shopping este cea mai mare mare investitie a Brasovului in ultimii cinci ani. Grupul Auchan a investit in mall-ul care este si un adevarat centru de distractii 60 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )