Libnet.ro
UNICEF

18:00

Telefonul curbat traieste si in 2015: Ce pregateste LG la cel mai mare targ de tehnologie din Las Vegas

Adevărul Adevărul,
Telefonul curbat traieste si in 2015: Ce pregateste LG la cel mai mare targ de tehnologie din Las Vegas

La targul de tehnologie CES 2015 din Las Vegas LG ne va impresiona cu un nou telefon curbat. Dupa Flex de anul trecut, acum va imbunatati acolo unde a esuat in 2014. continuă pe Adevărul

Farmexpert a devenit parte a Walgreens Boots, cel mai mare operator de farmacii la nivel global

Distribuitorul farmaceutic roman Farmexpert este din 31 decembrie parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, dupa ce grupul american Walgreen a preluat integral compania britanica Alliance Boots, proprietarul.

Preturile petrolului, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza.

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza Bloomberg.

Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu 15 milioane de euro. Proiectul va fi depus la Ministerul Dezvoltarii

Proiectul privind reabilitarea Parcului Nicolae Romanescu va fi depus maine la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Cel mai mare patinoar din Romania se gaseste in Timisoara. Doar cu patinele puteai circula pe strada, din cauza poleiului

Timisorenii s-au bucurat de un patinoar gratuit chiar pe strazile orasului. in timp ce autoritatile au anuntat actiuni ample de deszapezire a soselelor, tinerii au incaltat patinele si au testat.

Juncker, cel mai mare salariu dintre liderii UE. Peste 25.000 euro pe luna

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, ocupa primul loc intr-un top al salariilor primite de liderii Uniunii Europene. Junker primeste un salariu de baza brut de 25. 350 euro lunar.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Vedeti cotatia BNR

Romanii care au de platit rate in euro in aceasta perioada primesc o lovitura dura. BNR a cotat moneda europeana la 4,4973, cel mai mare curs de la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si pana acum. La casele de.

CES 2015 LG G Flex 2 va fi echipat cu cel mai bun procesor mobil

Dupa lungi speculatii pe marginea unui nou smartphone cu ecran curbat, este aproape sigur ca LG G Flex 2 se va lansa in urmatoarele zile la CES 2015. Panoul de mai jos a fost imortalizat de cei de la The Verge. Acesta a fost vazut printre standurile de la CES 2015, targul de tehnologie ce va avea loc in Las Vegas zilele urmatoare, intre 6 si 9 ianuarie. Dupa cum se poate observa, este o referinta clara la un urmas [].

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )