Libnet.ro
UNICEF

10:46

Da, din pacate e adevarat, pana la urma s-a intamplat! Mihai Bendeac, cu lacrimi in ochi: L-am gasit pe el slab mort...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat, pana la urma s-a intamplat! Mihai Bendeac, cu lacrimi in ochi: L-am gasit pe el slab mort...

In cadrul calatoriei facute in tara in cadrul X Factor, Mihai Bendeac a salvat un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte mare si pe langa care treceau masini in mare. continuă pe B1

Veste SOC: Abia a fost salvat de la moarte! Din pacate, actorul Mihai Bendeac a fost nevoit sa faca anuntul trist...

In cadrul calatoriei facute in tara in cadrul X Factor, Mihai Bendeac a salvat de la moarte un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte mare si pe langa care treceau masini in mare.

Soc TOTAL la palat: Din pacate, regina a cedat! Vestea a cazut ca un trasnet: Nu va fi uitata niciodata

Un detaliu uitat despre Regina Marii Britanii a iesit de curand la suprafata. Desi isi alege cu grija tinutele, respectand cu strictete codul vestimentar regal, Elisabeta a II-a a uimit auienta in urma cu.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

Cutremur la EXATLON! Trebuia sa fie CONCURENTUL SURPRIZA! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Participarea lui Marius Ivancea, alias Whats Up, la Exatlon, in echipa Faimosilor este surpriza reality-show-ului. Surse din anturajul vedetei au declarat ca pregatirea pentru competitia din Republica.

A MURIT! Din pacate, s-a stins in timpul OPERATIEI

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 29 de ani, a murit in timpul unei operatii de modelare a fundului la o clinica din Turcia promovata de mai multe vedete de televiziune. Se presupune ca tanara a.

Ne ia in plin si ne intinde: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat intr-un teribil accident! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

Cabral Ibacka a avut, luna trecuta, un accident rutier generat, se pare, de conditiile meteo nefavorabile. Acesta a povestit toata intamplarea pe blogul sau si, din fericire, a concluzionat cu faptul ca nu a.

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

Veste SOC despre marele actor Alexandru Arsinel. Din pacate, a CEDAT

Alexandru Arsinel s-a retras la munte din cauza caldurilor coplesitoare din ultima perioada l, asta, dupa ce s-a recules la mormantul parintilor sai, in Dolhasca. Suntem la Sinaia si o sa mai ramanem.

Bomba pe piata media: Ce decizie SOC au luat cei de Pro TV in privinta Andreei Esca! Din pacate, vedeta TV a facut prima anuntul...

Intoarsa de curand din concediu, Andreea Esca a postat pe retelele sociale o imagine cu prompterul care i-a lasat fara cuvinte pe fanii prezentatoarei Stirilor ProTV. Din nou la viata mea, a scris.

Gata, totul s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca in trecut a suferit si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )