Libnet.ro
UNICEF

09:15

RAMAS BUN, Viorel! E TRAGEDIA momentului: Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Din pacate, Viorel Lis...

B1 B1,
RAMAS BUN, Viorel! E TRAGEDIA momentului: Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Din pacate, Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei Viorel Lis, a facut o marturisire socanta. Ea a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a povestit, intr-o emisiune TV, ca a trecut printr-un moment. continuă pe B1

RAMAS BUN, Viorel! Din pacate anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a socatpe toata lumea cu o dezvaluire incendiara, vorbind despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin momente.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! Socant: Oana are deja un nou iubit...

Oana Lis a vrut sa scape de toate grijile pe care problemele de sanatate ale lui Viorel Lis i le-au creat. Pentru a scapa de tensiuni, aceasta a gasit o solutie care pare a incalca juramantul facut la.

Da, din pacate anuntul trist a fost facut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa Oana a spus deja ce va face ca vaduva...

Viorel Lis se simte din ce in ce mai rau, iar sotia lui se gandeste tot mai des la momentul in care fostul edil al Capitalei se va stinge din viata. Ea planuieste sa isi refaca viata cu.

Da, din pacate anuntul trist a fost facut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa Oana a spus deja ce va face ca VADUVA ...

Viorel Lis se simte din ce in ce mai rau, iar sotia lui se gandeste tot mai des la momentul in care fostul edil al Capitalei se va stinge din viata. Ea planuieste sa isi refaca viata cu.

O noua TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: inainte de a muri...

Ionut Dolanescu a dezvaluit pentru prima data care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau, regretatul Ion Dolanescu, le-a rostit inainte de moarte. Cantaretul iubit de milioane de romani a plecat.

Oana tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre MOARTEA lui Viorel Lis: ULTIMA lui dorinta

Oana si Viorel Lis sunt impreuna de la sfarsitul anilor 90, fiind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din tara. Viorel Lis este coplesit de problemele de sanatate si deja se gandeste la.

A MURIT! Doliu in PSD! E TRAGEDIA momentului in Romania! Medicii NU l-au putut SALVA pe CELEBRUL POLITICIAN

Viorel Balcan a murit! Fostul prefect de Braila, presedinte al PDSR si PSD, senator si apoi deputat de Braila, a incetat din viata luni seara. Cauza mortii: accident cardio vascular, scrie.

TRAGEDIA momentului! Un militar A MURIT in timpul pregatirilor pentru Parada de 1 Decembrie (VIDEO)

Un subofiter care venea cu convoiul de la Turda s-a stins din viata, vineri dimineata, in gara din Alba Iulia, in timp ce se afla pe un complex antiaerian Ghepard. Tragedia s-a produs in timpul.

VESTI DE ULTIMA ORA despre Florin Busuioc! Medicii au facut ANUNTUL TRIST

Florin Busuioc a suferit, recent, un infarctin timp ce se afla pe scena, dupa un spectacol, la Craiova. indragitul prezentator de la meteo a fost operat cu succes, in clinica de Cardiologie Interventionala.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita prezentatoare Mirela Vaida (FOTO)

Emisiune prezentata de Mirela Vaida, Totul pentru dragoste, va iesi vineri din grila Antenei 1. Mirela Vaida a confirmat pe pagina sa de Facebook ca, din cauza ratingului mic, emisiune nu va mai fi data pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )