Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre MOARTEA lui Viorel Lis: ULTIMA lui dorinta

B1 B1,
Oana tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre MOARTEA lui Viorel Lis: ULTIMA lui dorinta

Oana si Viorel Lis sunt impreuna de la sfarsitul anilor 90, fiind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din tara. Viorel Lis este coplesit de problemele de sanatate si deja se gandeste la. continuă pe B1

Drama maxima in lumea mondena! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu a trecut ptin clipe de panica atunci cand partenerei lui, Monica Hill i s-a facut rau in timpul unei vizite la Paris. Vedeta a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau. Doc.

VESTI DE ULTIMA ORA despre Florin Busuioc! Medicii au facut ANUNTUL TRIST

Florin Busuioc a suferit, recent, un infarctin timp ce se afla pe scena, dupa un spectacol, la Craiova. indragitul prezentator de la meteo a fost operat cu succes, in clinica de Cardiologie Interventionala.

RAMAS BUN, Viorel! Din pacate anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a socatpe toata lumea cu o dezvaluire incendiara, vorbind despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin momente.

RAMAS BUN, Viorel! E TRAGEDIA momentului: Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Din pacate, Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei Viorel Lis, a facut o marturisire socanta. Ea a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a povestit, intr-o emisiune TV, ca a trecut printr-un moment.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! Socant: Oana are deja un nou iubit...

Oana Lis a vrut sa scape de toate grijile pe care problemele de sanatate ale lui Viorel Lis i le-au creat. Pentru a scapa de tensiuni, aceasta a gasit o solutie care pare a incalca juramantul facut la.

Nu se mai poate face nimic... Anuntul trist a fost facut chiar de medici: Aceasta e boala teribila de care sufera actorul Mihai Bendeac...

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie, o boala care l-a facut sa reflecteze si sa isi puna intrebari. Totodata, el a vorbit despre ce l-a facut sa renunte la religia ortodoxa, in.

SOC in Romania! Din pacate, Nicoleta Luciu ... ANUNTUL TRIST al medicilor

De cand s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a devenit o prezenta discreta in showbiz-ul autohton. Aceasta mai vine doar ocazional la Bucuresti. Saptamana trecuta, bruneta i-a facut o vizita medicului.

Klaus Iohannis, OBLIGAT sa ia o DECIZIE RADICALA! Administratia Prezidentiala tocmai a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu vizita presedintelui in Franta

Decizie de ultim moment a presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului a fost nevoit sa isi devanseze vizita oficiala in Franta pentru luni si marti, pentru a putea participa miercuri la sedinta solemna a Pa.

Veste soc dupa operatia la coloana suferita de Andreea Marin: Medicii tocmai au facut anuntul!

Andreea Marin a suferit multiani de o problema la coloana pentru care s-a operat recent. Acum ea se simte mult mai bine si este fericita ca a trecut peste aceste probleme, potrivit Click. Sunt.

DRAMA MAXIMA in lumea MONDENA! Medicii au facut ANUNTUL SOC: Din pacate, este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu a trecut ptin clipe de panica atunci cand partenerei lui, Monica Hill i s-a facut rau in timpul unei vizite la Paris. Vedeta a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau. Doc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )