Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, dupa CEx PSD: Continuam guvernarea. E o decizie de neinteles din partea ALDE

Viorica Dancila a facutdeclaratii dupa decizia ALDE de a parasi coalitia de guvernare. Premierul sustine ca PSD va continua guvernarea. Am vrut sa discut cu fiecare presedinte de organizatie,.

Dancila, mesaj in timpul sedintei in care ALDE decide iesirea de la guvernare: PSD va merge inainte cu guvernarea tarii. Daca unii dintre membrii ALDE nu inteleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil

Premierul Viorica Dancila spune, intr-un mesaj postat pe Facebook in timpul sedintei in care ALDE ar urma sa decida iesirea de la guvernare, ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii, iar dincolo de obiectivele si calculele electorale ale unui grup restrans, important este sa nu fie dezamagiti cetatenii care le-au dat votul in 2016. Daca unii dintre membrii ALDE nu inteleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil, mai sustine Dancila. Conducerea PSD a fost convocata de Viorica Dancila intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, de la ora 17.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

ALDE dezbate retragerea de la guvernare si denuntarea protocolului cu PSD. Care este odinea de zi a Delegatiei Permanente Nationale (FOTO)

ALDE discuta, luni, despre denuntarea protocolului cu PSD si retragerea de la guvernare, arata ordinea de zi a Delegatiei Permanente Nationale din 26 august. Totodata, ALDE discuta despre sustinerea candidatu.

Surse: Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a.

Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a.

Calin Popescu-Tariceanu, intalnire cu Viorica Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia prim-ministrului Viorica Dancila in contextul in care odat a cu plecarea ALDE de la guvernare, guvernul a pierdut majoritatea parlamentara. ii cer.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )