Libnet.ro
UNICEF

16:45

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, CANDIDAT LA PREZIDENTIALE: Nu cred ca Viorica Dancila este pregatita sa fie presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAMONA IOANA BRUYNSEELS, CANDIDAT LA PREZIDENTIALE: Nu cred ca Viorica Dancila este pregatita sa fie presedinte

Reporter: Ce v-a determinat sa candidati pentru functia de presedinte al tarii? Care au fost resorturile care au dus la aceasta decizie? Ramona Ioana Bruynseels: Nepasarea fata de romani si incompetenta clasei politice care ne-a condus in ultimii 30 de ani!. continuă pe Ziarul Bursa

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondenta: Ce vedem acolo este adevarat, domnilor?

Candidataumanistilorla prezidentiale cere organizatorilor alegerilor sa ofere asigurari ca votul prin corespondenta nu va fi viciat. Ramona Ioana Bruynseels spune ca aceasta situatie este una.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS: Trebuie schimbat radical sistemul bazat pe trocuri politice

Candidatul umanist la Presedintie Ramona Ioana Bruynseels s-a aratat rezervata dupa ce Executivul Orban a fost votat in Parlament, apreciind ca nu sunt foarte multe motive de optimism si ca romania ar fi avut nevoie in acest moment de un Guvern solid.

Ramona Ioana Bruynseels, la Sinteza zilei: Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia.

Ramona Ioana Bruynseels: Romanii s-au saturat sa mai voteze intre raul cel mare si raul mai mic.Au nevoie de un presedinte care sa ii asculte

Vrea sa devina OMUL romanilor si nu accepta sa faca niciun compromis. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru antena3. ro, Ramona Ioana Bruynseels vorbeste despre motivele care au.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

Cazul sfasietor care a impresionat-o pe Ramona Ioana Bruynseels: Mama a cinci copii, este singura la batranete

Pentru ca sunt mama a doua fetite, in Romania, de 7 si 9 ani, care isi doresc sa ramana in Romania, la fel cum orice mama din Romania care are copii isi doreste sa-i ramana copiii pe.

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta aproximativ 2.000 de voturi prin corespondenta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca PSD va contesta 2. 000 de voturi prin corespondenta care au fost deja inregistrate pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, motivand o lipsa de transparenta. Cu toate astea, potrivit autoritatilor electorale, daca unul dintre voturile respective este acordat unui candidat care nu ajunge in turul doi, atunci votul este considerat nul.

Viorica Dancila: Din credinta vine puterea romanului de a-si duce demn traiul

Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, afirma ca numai credinta in Dumnezeu da putere si nadejde. imi doresc pentru poporul roman puterea de a merge intotdeauna inainte, asa cum .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )