Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul. continuă pe Antena3

RAMONA IOANA BRUYNSEELS: Trebuie schimbat radical sistemul bazat pe trocuri politice

Candidatul umanist la Presedintie Ramona Ioana Bruynseels s-a aratat rezervata dupa ce Executivul Orban a fost votat in Parlament, apreciind ca nu sunt foarte multe motive de optimism si ca romania ar fi avut nevoie in acest moment de un Guvern solid.

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Budai, despre cresterile de pensii si salarii pe care trebuie sa le faca noul guvern: Sper sa reuseasca

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a declarat marti la predarea stafetei catre noul ministru Violeta Alexandru ca noul guvern va trebui sa respecte legea salarizarii si Legea pensiilor, inclusiv in privinta majorarilor programate si ca spera ca noul Executiv sa reuseasca acest lucru.

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Orban il felicita pe Orban pentru investirea Guvernului. Ungaria e pregatita sa coopereze cu noul guvern

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a trimis o scrisoare de felicitare presedintelui PNL, Ludovic Orban, in care il felicita pentru numirea in functia de premier, relateaza MTI, citat de G4Media.

Ce asteptari are Calin Popescu Tariceanu de la noul Guvern

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat la Sinteza Zilei, ca a facut o mobilizare a tuturor colegilor sai senatori si deputati pentru a sustine investirea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )