Libnet.ro
UNICEF

10:02

Ramona Ioana Bruynseels, reactie dupa audierea lui George Maior: Se doreste poate reactivarea mitului Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels, reactie dupa audierea lui George Maior: Se doreste poate reactivarea mitului Liviu Dragnea

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit la Antena 3 despre audierea lui George Maior la DNA. Trebuie sa recunoastem, ca orice cetatean atunci cand ii este ceruta prezenta in fata organelor judiciare, trebuie. continuă pe Antena3

Ramona Ioana Bruynseels, reactie dupa audierea lui Geroge Maior: Se doreste poate reactivarea mitului Liviu Dragnea

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit la Antena 3 despre audierea lui George Maior la DNA. Trebuie sa recunoastem, ca orice cetatean atunci cand ii este ceruta prezenta in fata organelor judiciare, trebuie.

Ramona Ioana Bruynseels, surpriza in prima zi de scoala

Ramona Ioana Bruynseels a marcat si ea inceputul scolii, alaturi de doi copii dintr-un sat din judetul Hunedoara. Candidatul la Presedintie le-a daruit ghiozdane si a mers cu ei la scoala, refacand drumul zi.

Ramona Ioana Bruynseels, la mormantul lui Avram Iancu: Este trist ca la 147 de ani de la moartea lui, in Romania, cetatenii sunt inca supusi abuzurilor

Ceremonii grandioase la Biserica din Tebea, unde este comemorata implinirea a a 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Prima sosita la ceremonie a fost candidata umanistilor la alegerile prezidentiale,.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

RAMONA BRUYNSEELS: Schimbarea Romaniei este foarte aproape

Zeci de alegatori aflati pe litoralul romanesc au avut ocazia, joi si vineri, sa discute cu candidata la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, prezenta la Constanta, alaturi de voluntarii umanisti. Constantenii i-au prezentat Ramonei Bruynseels problemele pe care le au, dar si ce asteptari au de la viitorul presedinte al tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )