Libnet.ro
UNICEF

10:15

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

B1 B1,
Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA. continuă pe B1

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a .

Cat cantareste, de fapt, sufletul uman. Descoperirea incredibila a unui medic din SUA

In aprilie 1907, New York Times a publicat un articol scurt, dar senzational, un medic pe nume Duncan MacDougall din Haverhill, Massachusetts, a pretins ca a reusit sa cantareasca sufletu uman. Cat cantareste, de fapt, sufletul uman intr-un experiment, aproape ciudat, MacDougall i-a pus pe oameni murind de tuberculoza pe o scara pentru a-i cantari .

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

Marturia emotionanta a unei asistente medicale care a tratat primul pacient din Alba infectat cu coronavirus

Asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Alba Iulia, Marcela Vilcan, a postat pe Facebook un mesaj emotionant, in care povesteste intalnirea cu primul bolnav de coronavirus din judet: Poate acum intelegeti de ce voi stati in casa, iar noi suntem in spital.

Ford Motor, General Motors si Fiat Chrysler inchid fabricile din SUA din cauza coronavirusului

Ford Motor, General Motors si Fiat Chrysler Automobiles vor opri activitatile la fabricile din Statele Unite, pentru a opri raspandirea coronavirusului, cedand presiunilor din partea sindicatului care reprezinta circa 150. 000 de muncitori.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )