Libnet.ro
UNICEF

15:15

FC Rapid a cerut insolventa clubului de fotbal

Hotnews Hotnews,
FC Rapid a cerut insolventa clubului de fotbal

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie. Nicun oficial al clubului Rapid nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri, pentru a comenta situatia, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Conducerea FC Rapid a solicitat INSOLVENTA clubului la Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie, potrivit Mediafax. Nicun oficial al clubului Rapid nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri, pentru a comenta situatia. Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declara, la 7 noiembrie, ca nu intentioneaza sa demareze procedurile pentru intrarea in insolventa si nici sa falimenteze clubul, .

FC Rapid a solicitat insolventa clubului la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie, transmite Mediafax. Actionarul.

Nelu Iordache a fost adus la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca solicitarea de arestare preventiva

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost adus din arest la Tribunalul Bucuresti, unde, incepand cu ora 11. 00, se va judeca solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui pentru delapidare, deturnare.

Regele Asfaltului Nelu Iordache trece prim momente grele. A fost adus la Tribunalul Bucuresti. ...

Multimilionarul Nelu Iordache a fost adus din arest la Tribunalul Bucuresti, unde, incepand cu ora 11. 00, se va judeca solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui pentru delapidare, deturnare de fonduri, fals in inscrisuri si spalare de bani, conform Mediafax. Iordache a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat din nou de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El a fost convocat din nou la audieri, sambata dimineata, aceastea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )