Libnet.ro
UNICEF

17:15

Raport alarmant: Tot mai multi copii devin infractori. 21 de crime comise de minori, in 2014

Antena3 Antena3,
Raport alarmant: Tot mai multi copii devin infractori. 21 de crime comise de minori, in 2014

Infractionalitatea juvenila este un fenomen tot mai alarmant in Romania, iar varsta debutuluiin lumea infractorilor scade, potrivit cifrelor avansate de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si. continuă pe Antena3

VIDEO Tot mai multi romani vor sa devina asistenti maternali dupa marirea indemnizatiei. Suma primita pentru un copil luat in grija

Tot mai multi romani vor sa devina asistenti maternali, odata cu marirea indemnizatiei de crestere a copiilor luati din centrele de plasament.

Dupa 24 de ani de independenta, agresiunea rusa a apropiat Chisinaul si Kievul. Tot mai multi ucraineni opteaza pentru aderarea la NATO

Agresiunea rusa asupra Ucrainei a legat mai strans Chisinaul si Kievul, iar ucrainenii apreciaza mult sprijinul ferm al Republicii Moldova pentru integritatea teritoriala a Ucrainei. in acelasi timp, desi in Europa este foarte dezvoltata colaborarea transfrontaliera, Moldova si Ucraina nu prea au acordat atentia cuvenita acestei directii de colaborare, constatainsarcinatul cu afaceri al Ucrainei in Republica Moldova, Ghenadii Altuhov.

Partidul lui Alexis Tsipras se scindeaza. Mai multi parlamentari au anuntat ca parasesc Syriza

Mai multi parlamentari din cadrul Syriza vor pleca din formatiunea premierului demisionar grec, Alexis Tsipras, si vor infiinta un nou partid.

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu (VIDEO)

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu, de la licitatii aranjate pana la comisioane grase percepute de angajatii institutiei, transmite B1 TV. Cu toate acestea, posibilele.

Soarta trista a batranilor nimanui. Sute de botosaneni sunt abandonati in spitale de proprii copii

Tot mai multi botosaneni ajung sa-si abandoneze parintii sau bunicii in spitale. Le intorc spatele si pleaca sperand ca statul sa aiba grija de ei. Sute de varstnici au fost abandonati in acest an in unitatile sanitare din judet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )