Libnet.ro
UNICEF

14:15

Raport: baronii PSD care au primit cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii

Adevărul Adevărul,
Raport: baronii PSD care au primit cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii

Judetele si localitatile conduse de lideri PSD au primit, in 2018, cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii, institutie condusa anul trecut de Paul Stanescu, aflat acum la cutite cu Liviu Dragnea. De altfel, Consiliul Judetean Olt, institutie prezidata timp de opt ani de Paul Stanescu, a fost primul in clasamentul alocarilor, arata un raport Expert Forum. continuă pe Adevărul

Scoala cu cei mai multi elevi din Buzau solicita suplimentarea locurilor

Peste 2. 900 de cereri au fost introduse in baza de date dupa prima etapa de inscrieri la scoala, la nivelul judetului Buzau. Toate solicitarile au fost validate iar vineri parintii vor afla rezultatele repartizarilor din prima etapa. Cateva scoli au cerut suplimentarea locurilor.

Situatie revoltatoare intr-o gradinita din Tulcea. Mai multi copii s-au imbolnavit de TBC din cauza unei adolescente care a facut practica in institutie

Mai multi copii de la o gradinita din Tulcea au fost diagnosticati cu TBC. Micutii s-ar fi infectat de la o eleva de clasa a 11-a care a facut practica in cadrul gradinitei. Luati la intrebari, asistenta.

SFIDAND CERERILE SUA: Mai multi soldati rusi au ajuns in Venezuela

Mai multi soldati rusi au ajuns in Venezuela pentru a discuta despre o cooperare militara, dupa cum anunta presa rusa, iar Kremlinul respinge cererea presedintelui american Donald Trump ca Rusia sa se retraga din tara sud-americana.

Cei mai excentrici! Street Style la Tokyo Fashion Week!

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Tokyo, cu ocazia Tokyo Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai excentrice! .

Mai multi parlamentari britanici propun, ca singure optiuni, un Brexit fara acord sau revocarea articolului 50

Parlamentari britanici din mai multe partide au propus marti seara ca legislativul de la Londra sa opteze miercuri intre parasirea Uniunii Europene fara un acord si renuntarea la Brexit, transmite Agerpres care citeaza Reuters.

HOROSCOP. Cum schimba zodiile un bec. Berbecii sunt cei mai rapizi, insa cum schimba Fecioarele becul nu o face nimeni!

Amuza-te afland de cati reprezentanti ai unei zodii este nevoie pentru a schimba un bec Berbec: Nu te intreba, deja l-au schimbat! Taur: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate. Gemeni: Cel putin doi.

Tigrii de la CSM au reusit repatrierea lui Ovidiu Tonita, unul dintre cei mai importanti rugbysti ai Romaniei

Echipa de rugby de la CSM Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei in week-endul trecut, iar zilele acestea a mai obtinut o victorie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )