Libnet.ro
UNICEF

10:15

Scoala cu cei mai multi elevi din Buzau solicita suplimentarea locurilor

Adevărul Adevărul,
Scoala cu cei mai multi elevi din Buzau solicita suplimentarea locurilor

Peste 2. 900 de cereri au fost introduse in baza de date dupa prima etapa de inscrieri la scoala, la nivelul judetului Buzau. Toate solicitarile au fost validate iar vineri parintii vor afla rezultatele repartizarilor din prima etapa. Cateva scoli au cerut suplimentarea locurilor. continuă pe Adevărul

Theresa May, presata sa plece din fruntea guvernului: Mai multi ministri pregatesc inlaturarea ei, pe fondul haosului privind Brexit-ul

Mai multi ministri importanti ai cabinetului britanic urmaresc sa o inlature pe Theresa May de la conducerea guvernului in urmatoarele zile, a scris sambata publicatia Sunday Times, deoarece strategia acesteia in privinta Brexitului este praf si pulbere. Pe de alta parte, potrivit unor surse din partidul conservator citate de BBC News, May ar putea obtine aprobarea asupra acordului, daca promite ca va demisiona.

Cei mai excentrici! Street Style la Tokyo Fashion Week!

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Tokyo, cu ocazia Tokyo Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai excentrice! .

DACIAN CIOLOS, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am sa fiu pe lista cu cei mai cinstiti candidati

Dacian Ciolos a afirmat, ieri, la Cluj, ca Alianta 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenti si mai cinstiti candidati.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

Petitie pentru reintroducerea trenului care face legatura intre Timisoara si Varset. Sarbii sunt cei mai numerosi turisti de week-end in Orasul florilor

Semnatarii petitiei solicita Companiei Nationale CFR sa inceapa negocierile cu Caile Ferate Sarbe in vederea redeschiderii traficului de calatori pe relatia Timisoara Nord - Varset.

Mai multi parlamentari britanici propun, ca singure optiuni, un Brexit fara acord sau revocarea articolului 50

Parlamentari britanici din mai multe partide au propus marti seara ca legislativul de la Londra sa opteze miercuri intre parasirea Uniunii Europene fara un acord si renuntarea la Brexit, transmite Agerpres care citeaza Reuters.

Situatie revoltatoare in Salzburg. Un calugar franciscan a fost batut de mai multi cersetori romani, chiar in fata bisericii

Calugarii franciscani din Salzburg au incetat sa mai dea de mancare pentru saraci in urma unui incident violent care a avut loc zilele trecute. Patru cersetori romani s-au luat la bataie in fata bisericii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )