Libnet.ro
UNICEF

17:00

RAPORT Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Consumatorii au cerut sprijinul medicilor pentru a renunta la dependenta

Adevărul Adevărul,
RAPORT Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Consumatorii au cerut sprijinul medicilor pentru a renunta la dependenta

Cel mai consumat drog din Romania este canabisul, arata raportul national privind drogurile facut de Agentia Nationala Antidrog. De asemenea, incepand din 2015, canabisul este pe primul loc in ceea ce priveste cererea de tratament ca urmare a consumului de droguri. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele 18 luni

Cotatia futures a petrolului brut a urcat ieri, pe pietele externe, la cel mai ridicat nivel din iulie 2015 pana in prezent, dupa ce, la finele saptamanii trecute, Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si unele state producatoare din afara cartelului au ajuns la un acord de reducere a productiei cu circa 2% pe plan global.

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Game of Thrones nu mai este cel mai piratat serial din istorie

Lupta pentru titlul de cel mai piratat serial din istorie nu este neaparat un motiv de mandrie pentru producatori, dar oricum nu trebuie neglijata. Se fac deja cativa ani de cand cel mai piratat serial din istorie a fost considerat Game of Thrones. Creatia celor de la HBO inspirata din cartile lui George R. Martin [].

Cel mai lung tunel din lume, deschis traficului in Elvetia INFOGRAFIE

Cel mai lung tunel din lume, construit in Elvetia si destinat facilitarii schimburilor comerciale intre nordul si sudul Europei, a fost deschis traficului duminica, au informat Caile Ferate Federale Elvetiene, citate de AFP.

Nebunie la Severin. Pandurii - Gaz Metan a fost 2-1 in minutul 45 si s-a terminat cu cel mai mare scor din acest sezon

Pandurii Targu Jiu si GazMetan Medias au oferit cel mai mare scor din acest campionat, meciul avand o desfasurare greu de anticipat.

B1.ro: SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la Cannes si dupa ce a fost laudat la Festivalul International de Film de la Chicago.

SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la.

Coproductia romaneasca Toni Erdmann, cel mai bun film la premiile Oscar europene (VIDEO)

Coproductia Germania-Austria-Romania, Toni Erdmann, a castigat premiul pentru cel mai bun film european al anului in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film EFA), un fel de.

Dan Radulescu, premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Teatru de la Sankt Petersburg

Spectacolul Omul perna de Martin McDonagh, in regia lui Eugen Gyemant, a fost prezentat pe 5 decembrie 2016, in cadrul Festivalului International de Teatru ArtOkraina din Sankt Petersburg, Rusia. in urma acestei reprezentatii, actorul Dan Radulescu a primit premiul pentru cel mai bun actor.

Romanii ar putea avea un nou Guvern cu doua zile inainte de Craciun. Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, pe 19 decembrie

Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, lunea viitoare, pe 19 decembrie, ziua in care expira mandatul actualilor senatori si deputati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )