Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raport devastator despre starea podurilor din Romania

Antena3 Antena3,
Raport devastator despre starea podurilor din Romania

Raport devastator despre starea podurilor din tara noastra. Mai bine de jumatate dintre ele sunt vechi de peste 40 de ani. Grav este faptul ca, exista zone in tara unde podurile nu au mai fost verificate. continuă pe Antena3

Informatii noi despre starea lui Michael Schumacher

Dupa foarte mult timp apar noi informatii despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra aici

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

Rusii DAU TARCOALE: 6 BOMBARDIERE, interceptate de avioanele britanice din Romania deasupra Marii Negre

A fost stare de alerta deasupra Marii Negre. Sase bombardiere rusesti au fost interceptate de catre avioanele de vanatoare britanice din Romania care securizeaza spatiul aerian al NATO, a anuntat Royal Air.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

Snoop Dogg a publicat imagini de la protestele din Romania. Mesajul rapperului american - VIDEO

Au mai ramas doar cateva zile pana cand papperul Snoop Dogg va veni in Bucuresti. Artistul a postatun clip de la protestele din Romania, alaturi de un mesaj jignitor adresat fortelor de.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a jandarmeritei. Tanara ramane in spital

Femeia jandarm care a fost lovita de mai multi protestatari la mitingul din 10 august nu va fi externata luni deoarece atat ea, cat si colegul ei acuza dureri de cap, iar medicii de la Spitalul Floreasca au decis.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

INCREDIBIL: Ce primar din Romania da UN MILION de lei doar pe SOCLUL unei statui!

Avem in Romania primari dispusi sa dea aproape un milion de lei doar pe soclul unei statui! Este vorba de edilul Iasului, Mihai Chirica, inspirat pana peste poate de regele Ferdinand I. Investitia va fi.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )