Libnet.ro
UNICEF

12:00

RAPORT: Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei in 5G

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT: Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei in 5G

Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei ca furnizor de echipamente pentru 5G, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung. Potrivit raportului, Oficiul Federal pentru Securitatea Informatiei BSI) va verifica mai intai tehnologia furnizata pentru a dota retelele 5G, in vederea aprobarii. Un catalog de masuri de securitate va fi adoptat in Legea telecomunicatiilor, a declarat acesta. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Andreea Balan este cea mai fericita. Anuntul de ultima ora al artistei

Andreea Balan este in culmea fericirii in aceste zile. Nu s-a impacat cu George Burcea, nici nu si-a prezentat oficial noul iubit, care ar fi Tiberiu Argint, ci si-a marit numarul de urmaritori pe reteaua de socializare. Andreea Balan a ajuns la 1,4 milioane de urmaritori pe pagina personala de socializare. Andreea Balan, in culmea .

Guvernul german se opune revenirii suporterilor pe stadioane

Ministrul federal german al Sanatatii, Jens Spahn, a declarat, luni, ca revenirea suporterilor pe stadioane nu este de actualitate, din cauza coronavirusului. Astfel, Bundesliga s-ar putea relua fara spectatori.

Cat a scazut numarul nou-nascutilor din Romania. Este cel mai mic numar din ultimii 7 ani

In primele sase luni ale anului 2020 s-a inregistrat cel mai mic numar de nou-nascuti din ultimii 7 ani. Mai mult decat atat, numarul casatoriilor a fost la ranul lui mai mic, fata de cel inregistrat in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )