Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Cum a aparut SIDA, una dintre cele mai cumplite boli ale omenirii. Legatura cu cimpanzeii si teoriile conspiratiei

Adevărul Adevărul,
Cum a aparut SIDA, una dintre cele mai cumplite boli ale omenirii. Legatura cu cimpanzeii si teoriile conspiratiei

SIDA sau sindromul imunodeficientei umane este una dintre cele mai cumplite maladii. A ucis milioane de oameni, fiind identificata abia in anii 80. Este de altfel si una dintre cele mai recente maladii ucigatoare ale omenirii, iar in jurul sau sunt numeroase controverse si teorii ale conspiratiei. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai moderne gradinite din Romania, inaugurata intr-o comuna din Buzau

Intr-o comuna din judetul Buzau a fost deschisa una dintre cele mai moderne gradinite din Romania. Proiectul a fost inceput cu un deceniu in urma. A durat mult pana cand au fost obtinuti banii, dar anul acesta gradinita din satul buzoian Capatanesti si-a deschis portile.

17 firme romnesti participa la MWC Barcelona, unul dintre cele mai mari trguri de tehnologie

Saptesprezece firme romanesti din domeniul tehnologiei participa in perioada 25-28 februarie 2019, la o noua editie a targului international Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente IT din Europa.

Tunelul alpin al dezbinarii - De ce Franta si Italia se cearta pentru unul dintre cele mai scumpe proiecte feroviare europene

Tunelurile sunt printre cele mai complicate lucrari de infrastructura si, daca acum 160 de ani un tunel de 4 km era ceva fantastic, in prezent cele mai lungi au peste 50 km si gazduiesc trenuri ce ruleaza si cu 200 km/h. Un mega-tunel de 8,6 miliarde euro care a inceput sa fie construit pe linia Torino - Lyon a starnit certuri in politica italiana, dar si intre Franta si Italia, tari a caror relatie s-a racit mult. Sustinatorii spun ca tunelul va scoate sute de mii de camioane de pe sosele, iar opozantii spun ca este o uriasa risipa de bani publici bazata si pe minciuni. insa lucrurile nu sunt deloc simple pentru calea ferata ce costa 150 milioane euro/km.

Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Istoria poporului roman este strans legata de cateva zeci de superstitii si cam tot pe atatea leacuri pentru a le risipi, iar deochiul este una dintre cele mai cunoscute si asimilate. 65% dintre romani cred in deochi, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Bursa online si unul dintre cele mai mari randamente potentiale pentru investitii

Fiecare dintre noi doreste sa obtina in schimbul banilor pe care ii cheltuie sau ii investeste randamentul maxim. Investitiile la bursa cu atat mai mult se caracterizeaza prin acest deziderat, deoarece de-a lungul vremii s-a demonstrat ca furnizeaza unul dintre cele mai mari randamente posibile.

CSM Bucuresti isi pierde una dintre cele mai bune jucatoare, care pleaca la Gyor, dar ar putea da o lovitura importanta pe piata transferurilor

CSM Bucuresti este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar lucreaza deja la strategia pentru sezonul viitor.

Probleme grave pentru Andreea Marin! indragita vedeta nu se mai putea misca... Nu faceti ca mine!

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania, a fost operata din cauza unei probleme la coloana vertebrala, la inceputul lui noiembrie 2018, potrivit verdict. ro. Chiar s.

Surse: RBS, una din cele opt banci banuite de intelegeri pe piata obligatiunilor

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) este una din cele opt mari banci vizate de o ancheta asupra unei posibile intelegeri pe piata obligatiunilor, informeaza Bloomberg, citand o sursa din apropierea acestui dosar.

Care sunt tarile cu cele mai multe casatorii din UE. Romnia este n top

Noile statistici publicate de Eurostat pentru Ziua indragostitilor au dezvaluit care dintre tarile Uniunii Europene au cele mai mari rate de casatorie, scrie Euronews. Lituania a inregistrat cele mai multe casatorii la mia de persoane 7,5) in 2017, iar Romania e pe locul doi cu 7,3.

MESAJE DE SF. VALENTIN. Cele mai sensibile mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste Sf Valentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )