Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul autopsiei lui Jeffrey Epstein: multiple rupturi ale oaselor gatului. Detaliul care adanceste misterul circumstantelor mortii

Hotnews Hotnews,
 Raportul autopsiei lui Jeffrey Epstein: multiple rupturi ale oaselor gatului. Detaliul care adanceste misterul circumstantelor mortii

Medicii legisti care au efectuat autopsia omului de afaceri Jeffrey Epstein au identificat multiple rupturi ale oaselor gatului acestuia, potrivit a doua surse citate de Washington Post. Descoperirea adanceste misterul privind circumstantele mortii lui Epstein, noteaza sursa citata. continuă pe Hotnews

Raid al FBI pe insula detinuta de Jeffrey Epstein (surse media)

Agentii FBI au efectuat luni, potrivit mai multor surse media, un raid pe o insula mica din Caraibe, detinuta de Jeffrey Epstein, un om de afaceri cu legaturi cu o serie de politicieni, inclusiv Donald Trump si Bill Clinton, s-a sinucis prin spanzurare in celula sa. Doi oficiali citati de NBC, au confirmat ca politia federala americana a pornit o perchezitie la resedinta lui Epstein pe insula cumparata de acesta in anii 90. Presa americana a botezat aceasta insula Insula pedofiliei, din cauza presupuselor orgii sexuale cu fete minore aduse acolo de Epstein.

Donald Trump doreste o investigatie completa in cazul mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca doreste o investigatie completa in cazul mortii omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spanzurat in celula sa sambata, intr-o inchisoare din New York, informeaza Mediafax citand Reuters.

FBI a descins pe Insula pedofiliei, detinuta de miliardarul Jeffrey Epstein

Agenti ai FBI au descins, luni, pe Insula pedofiliei, detinuta de omul de afaceri american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis la finele saptamanii trecute in inchisoare. Perchezitiile au vizat casa.

Stirile ProTV: Cazul care socheaza SUA. Descindere pe Insula Pedofiliei a omului de afaceri Jeffrey Epstein

Agenti ai FBI au efectuat luni un raid pe o mica insula americana din Caraibe care ii apartinea omului de afaceri Jeffrey Epstein, gasit mort in celula sambata dupa ce a fost inculpat pentru mai multe agresiuni asupra unor minore, relateaza AFP.

Milionarul american Jeffrey Epstein nu a fost supravegheat in noaptea sinuciderii sale

Milionarul Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celulain timp ce astepta sa fie judecat pentru.

Teoriile conspiratiei care invaluie moartea miliardarului Jeffrey Epstein

La doar cateva ore dupa ce miliardarul american acuzat de trafic de minori Jeffrey Epstein a fost gasit decedat in celula sa, sambata, teorii nefondate legate de moartea sa au inceput sa circule in mediul online si sa aiba din ce in ce mai multi adepti.

Teoriile conspiratiei din jurul mortii miliardarului Jeffrey Epstein

Teoriile conspiratiei din jurul mortii miliardarului Jeffrey Epstein.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )