Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raportul care arata gradul scazut al civilizatiei din Romania. Suntem fruntasi la numarul de gospodarii cu WC in curte si la mortalitatea infantila

Antena3 Antena3,
Raportul care arata gradul scazut al civilizatiei din Romania. Suntem fruntasi la numarul de gospodarii cu WC in curte si la mortalitatea infantila

Un raport prezentat luni de Comisia Europeana arata ca Romania se afla pe primul loc in clasamentul statelor cu gospodarii care au WC-uri in curte. 40,7% din romani au WC-urile in curte, in comparatie. continuă pe Antena3

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere Procuraturii Generale sa se autosesizeze intr-un caz de negare a Holocaustului Romanesc la Radio Romania Cultural

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania MCA) transmite printr-un comunicat de presa ca Radio Romania Cultural a promovat imaginea Miscarii Legionare si a maresalului Ion Antonescu, ca entitati care nu ar fi avut nici o legatura cu antisemitismul si cu crimele comise impotriva evreilor, in cadrul emisiunii Memoria Secolelor din 17 august. Solicitam Procuraturii Generale sa se autosesizeze asupra incalcarii legislatiei in vigoare comisa in acest caz de postul de radio Romania Cultural, se arata in comunicatul remis HotNews. ro.

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sisteme din Romania, cu o cota de piata de 16.8%

Compania isi consolideaza pozitia de lider local detinuta de peste un deceniu in topul furnizorilor de servicii IT. Cel mai recent studiu realizat de International Data Corp IDC) consolideaza pozitia de lider detinuta de peste 10 ani de SIVECO in ierarhia furnizorilor de servicii IT din Romania. SIVECO Romania detine 7. 9% din piata locala de servicii IT, inregistrand o crestere semnificativa a valorii serviciilor livrate atat clientilor din tara cat si din strainatate. In mod cu totul remarcabil, desi furnizeaza strict servicii de software, SIVECO se impune de ani intregi, in mod constant intr-un top aprig disputat de cei mai importanti furnizori de hardware, cele mai mari companii nationale si internationale prezente in piata romaneasca de IT. Intr-o lume a carei esenta a devenit interconectarea, IDC apreciaza ca - pentru anul 2012, din gama serviciilor IT - cerinta esentiala a pietei interne a fost cea pentru serviciile de integrare de sisteme. Din acest punct de vedere, SIVECO Romania este principalul furnizor, proband maturitate si capacitatea de a sustine si finaliza cu succes proiecte dificile, de mare anvergura si complexitate. Pe acest segment, in care este prioritara corelarea si gestionarea volumelor mari de date, compania ocupa primul loc si inregistreaza o cota de piata de 16.

Suporterii unguri AU PLECAT din ROMANIA.

Plecarea suporterilor unguri din Romania a decurs fara incidente, acestia au fost escortati de jandarmi si dusi cu autobuzele de pe stadionul Arena Nationala la Gara de Nord, de unde au luat trenul catre Budapesta, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, scrie rtv. net. Mai multi suporteri unguri veniti la Bucuresti pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria s-au luat la bataie vineri cu jandarmii, in Centrul Vechi al Capitalei, inaintea inceperii partidei, .

Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania.

Actrita Brigitte Bardot ii transmite presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa in care denunta proiectul de exterminarea sistematica a tuturor cainilor fara stapan din Romania. In urma cu cateva zile, un copil in varsta de patru ani, ranit de un caine, a decedat in lipsa ingrijirilor, in urma ranilor suferite. In fata acestei drame teribile, tin sa imi exprim infinita tristete si gandurile mele se indreapta inainte de toate catre familia sa. Dar sunt, de asemenea, extrem de socata .

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sisteme din Romania, cu o cota de piata de 16,8%

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sistem din Romania, cu o cota de piata de 16,8%. Compania isi consolideaza pozitia de lider local detinuta de peste un deceniu in topul.

Radu Banciu: Dan Voiculescu arata ca o gorila din Congo, atat de sigura pe ea incat sfarma pietre

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 Tv ca Dan Voiculescu arata ca un fel de gorila prea sigura pe ea. Voiculescu arata ca o gorila din Congo,.

CEL MAI PUTERNIC CUTREMUR din Romania in 2013 s-a produs in urma cu putin timp in Hunedoara

Un cutremur de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs duminica, la 16. 22, in judetul Hunedoara, acesta fiind cel seismul cu cea mai mare magnitudine dintre cele produse anul acesta in Romania, conform.

Ungurii din Romania parasc nationala la FIFA

Filiala din Covasna a UDMR a trimis o sesizare la FIFA prin care solicita masuri impotriva nationalei Romaniei dupa ce spectatorii au manifestat o atitudine antimaghiara la meciul cu Ungaria din 6 septembrie.

50 de dosare penale dupa meciul Romania-Ungaria. ...

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50, la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre ssuporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, .

TRAFIC intens pe toate DRUMURILE care duc spre CAPITALA. MOTIVUL: MECIUL Romania-Ungaria.

Traficul rutier este intens pe drumurile nationale care ajung in Bucuresti, dar si pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Politia se asteapta ca pana la inceperea meciului intrarile in Capitala sa se blocheze din cauza celor care vor sa asiste la meci. Astfel ca sute de politisti au fost scosi pe strazi, la fiecare intersectie pentru a fluidiza traficul. Politistii le recomanda soferilor sa fie atenti la distanta in mers intre autovehicule, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )