Libnet.ro
UNICEF

19:00

RAPORTUL PENTRU 2018 AL TRANSPARENCY INTERNATIONAL: Suntem perceputa ca una dintre cele mai corupte tari ale UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORTUL PENTRU 2018 AL TRANSPARENCY INTERNATIONAL: Suntem perceputa ca una dintre cele mai corupte tari ale UE

Bulgaria este statul cu cel mai ridicat indice de coruptie * Ungaria, condusa de Viktor Orban, a scazut cu 9 puncte in ultimii cinci ani, fiind in urma tarii noastre Recentul raport publicat, ieri, de Transparency International cu privire la indicele de perceptie a coruptiei, document ce situeaza tara noastra printre ultimele din Uniunea Europeana, a agitat apele in randurile opozitiei parlamentare. Ludovic Orban, presedintele PNL, considera ca atat timp cat coalitia PSD-ALDE se va afla la guvernare, tara noastra isi va mentine locul in topul statelor corupte. continuă pe Ziarul Bursa

RAPORTUL PENTRU 2018 AL TRANSPARENCY INTERNATIONAL: Suntem perceputi ca una dintre cele mai corupte tari ale UE

Bulgaria este statul cu cel mai ridicat indice de coruptie * Ungaria, condusa de Viktor Orban, a scazut cu 9 puncte in ultimii cinci ani, fiind in urma tarii noastre Recentul raport publicat, ieri, de Transparency International cu privire la indicele de perceptie a coruptiei, document ce situeaza tara noastra printre ultimele din Uniunea Europeana, a agitat apele in randurile opozitiei parlamentare. Ludovic Orban, presedintele PNL, considera ca atat timp cat coalitia PSD-ALDE se va afla la guvernare, tara noastra isi va mentine locul in topul statelor corupte.

Transparency International: Romania, situata pe locul 24 din 28 in UE privind perceptia coruptiei

Romania se situeaza pe locul 24 din 28 in UE privind perceptia asupra gradului de coruptie in 2018, avand cu un punct mai putin 47 fata de 2017, urcand o pozitie si devansand Grecia, se arata intr-un raport al Organizatiei nonguvernamentale anticoruptie Transparency International.

SUA, prabusire alarmanta in cadrul incelui privind coruptia la nivel mondial, pe fondul Administratiei Trump. Americanii sunt OUT din Top 20 pentru prima oara in ultimii ani (VIDEO)

Organizatia nonguvernamentala Transparency International a publicat raportul privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global. SUA au pierdut patru puncte fata de 2017, ajungand la 71 si.

Transparency International: Romania a picat un punct in perceptia asupra coruptiei fata de 2018

Romania se situeaza pe locul 61 din 180 de tari analizate in privinta perceptiei asupra gradului de coruptie, pierzand un punct fata de de 2018. Punctajul obtinut de Romania in 2018 este 47, fata de 48 in 2017 si 2016 si 46 in 2015. Scorul este unul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )