Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, sefa interimara a TVR

România Liberă România Liberă,
Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, sefa interimara a TVR

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura. continuă pe România Liberă

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, PROPUSA pentru a prelua interimatul

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura.

Raportul de activitate al TVR se voteaza miercuri in plenul reunit. Daca pica, Stelian Tanase si Consiliul de Administratie sunt demisi

Plenul reunit al Parlamentului va dezbate miercuri raportul de activitate al Televiziunii publice pe anul 2014, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea. Daca raportul este respins, asa cum a fost in comisiile reunite de cultura, conducerea TVR in frunte cu Stelian Tanase este demisa de drept.

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

Stelian Tanase il acuza pe Oprea ca ar fi pus la cale demiterea sa de la conducerea TVR

Directorul TVR, Stelian Tanase, spune ca vicepremierul Gabriel Oprea s-ar afla in spatele demiterii sale de la conducerea TVR, care se va oficializa miercuri in Parlament.

SURSE: PSD il pregateste pe Alex Cumpanasu in locul lui Stelian Tanase la sefia TVR

Alexandru Cumpanasu, moderatorul emisiunii Ambasador Romania si directorul Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, va fi sustinut de PSD pentru a prelua conducerea TVR, dupa ce Stelian Tanase urmeaza sa fie demis maine in Parlament, au declarat surse din PSD pentru Adevarul.

Irina Radu, director de programe, audiata pentru a prelua sefia TVR

Irina Radu, director de programe, este audiata de comisiile Parlamentului pentru a prelua functia de director al TVR, dupa ce Stelian Tanase a fost demis, relateaza Digi 24.

Irina Radu, votata de Parlament sef interimar la TVR

ACTUALIZARE 13:30 Plenul Parlamentului a votat azi numirea Irinei Radu, care a ocupat pana acum functia de director de programe al SRTV, ca presedinte interimar al TVR, cu 231 voturi pentru si doar 3 voturi impotriva, in conditiile in care PNL nu a participat la vot, transmit surse din presa. * Stelian Tanase a fost demis * Dragnea propune despartirea functiei de presedinte de cea de director general in televiziune.

Stelian Tanase, la un pas de DEMITERE. Raportul TVR ajunge in plen

Miercuri raportul va fi dezbatut si votat in plenul reunit al Parlamentului, conducerea TVR putand fi astfel demisia odata cu acest vot .

Stelian Tanase il acuza pe Oprea de LICHIDAREA sa de la conducerea TVR

Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca, in cazul in care conducerea TVR va fi demisa, Comitetul liderilor din Parlament va trebui sa propuna un nou Consiliu de Administratie, care sa fie supus votului senatorilor si deputatilor.

Raportul TVR a picat la votul din plen: Irina Radu, directorul de programe al TVR, audiata pentru a prelua interimatul la sefia televiziunii

05: Irina Radu este audiata la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prelua interimatul la sefia Televiziunii Publice, conform Mediafax. 50: Irina Radu, directorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )